kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Bloode Christmas Market

Το Χριστουγεννιάτικο Market του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Bloode πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Bloode Christmas Market !
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023
Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.
 
Το Χριστουγεννιάτικο Market του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Bloode πραγματοποιείται την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 μέχρι τις 21:00 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

 

Το έθιμο του σπασμένου ροδιού, το φλουρί που βρήκες στο κομμάτι της βασιλόπιτας, αλλά και τα γούρια που χάρισες στους αγαπημένους σου για καλή τύχη. Τις γιορτές των Χριστουγέννων, όλα περιστρέφονται γύρω από την τύχη για την καινούργια χρονιά. Απλές γιορτινές συνήθειες και έθιμα που μας κάνουν να βλέπουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Για μερικούς ανθρώπους, όμως, το να έχουν μία καλή χρονιά δεν είναι θέμα τύχης.

Γιατί, κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται αίμα, για να μπορέσουν να ζήσουν όλα αυτά που θέλουν. Αν και οι ανάγκες αίματος παραμένουν σχετικά σταθερές όλες τις εποχές, η προσφορά αίματος και το ενδιαφέρον για την αιμοδοσία μειώνεται την περίοδο των γιορτών. Περνώντας χρόνο με τα κοντινά μας πρόσωπα και απολαμβάνοντας το γιορτινό πνεύμα, συνήθως ξεχνάμε όλους όσους έχουν ανάγκη από αίμα. Έτσι, πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τη δυνατότητα να περάσουν τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους τους και να κάνουν σχέδια για την καινούργια χρονιά.

Γι' αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη! Ξεκινάμε από τις 13 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, με το Bloode Christmas Market.

Ακόμη, όμως, και αν δεν μπορείς να παρευρεθείς, μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα σημεία αιμοδοσίας μέσα στις γιορτες καθώς και πως με μία δωρεά μπορείς να συμβάλεις στο έργο του Bloode στο bloode.org.

 

 

Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Σύρου 31,
11361 Αθήνα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker