kiss-logo
Now playingAIN'T IT FUNNY JENNIFER LOPEZ
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2018

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 - Με την υποστήριξη του 92,9 Kiss
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2018
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018
Με την υποστήριξη του 92.9 Kiss

 

Ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι μόνο ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, ένας δύσκολος αγώνας δρόμου για λίγους, μια σκληρή διαδρομή 42.195 μέτρων.

  • Είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.
  • Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Μαραθώνιος Αθήνας συμπληρώνει το ανώτατο όριο εγγραφών για τον Μαραθώνιο Δρόμο.

 

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, είναι η γέφυρα που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.

Αποτελεί μια δεξαμενή αξιών, κοινωνικής συνείδησης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, φιλίας και αλληλεγγύης, τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ.

To 2018 γιορτάζουμε την 36η διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου, και ευελπιστούμε ότι με τις προσπάθειες όλων μας και τη δική σας δυναμική παρουσία και συμμετοχή και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα ακόμα ορόσημο στην ιστορία του αγώνα.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής ΕΔΩ

Ο 92,9 Kiss είναι και αυτή τη χρονιά, όπως και κάθε προηγούμενη χρονιά, από τους βασικούς χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης αποδεικνύοντας έμπρακτα τη συμβολή του στην προβολή του κορυφαίου αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος που ωθεί τη χώρα μας στη θέση που της αξίζει, στην κορυφή.

  • Αυτός ο τόπος, έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στην ανθρωπότητα.
  • Εδώ που ο αθλητισμός και το ευ αγωνίζεσθαι είναι δομικά συστατικά του πολιτισμού.

 

Είναι εντυπωσιακή και άκρως συγκινητική η ανταπόκριση χιλιάδων δρομέων από όλον τον κόσμο, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή και να «κλείσουν» - μήνες πριν - μια από τις 18.500 ιδιαίτερα πολύτιμες εγγραφές που οδηγούν στη γραμμή εκκίνησης του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Και είναι πολύτιμη η εγγραφή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο γιατί εμπεριέχει πολύ δυνατούς συμβολισμούς και μία παγκοσμίως ακτύπητη μοναδικότητα.

Σας περιμένουμε όλους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 11 Νοεμβρίου 2018, σε ένα από τα μεγαλύτερα, εάν όχι το μεγαλύτερο, σε μέγεθος, κύρος, κοινωνική συμμετοχή, κρατική υποστήριξη και μιντιακή αποδοχή αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της χρονιάς!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker