kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής διαγωνισμού: «Kiss On Board»

Ενημερωθείτε εδώ αναλυτικά για τους όρους του διαγωνισμού...
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ TOY ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «KISS FM» ME EΠΑΘΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Α. Εισαγωγή

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Kiss Ανώνυμη Εταιρεία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης» και τον διακριτικό τίτλο «KISS ENTRERPRISES», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 85 (εφεξής «η Διοργανώτρια»), η οποία λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό «KISS FM» (εφεξής «ο ραδιοφωνικός σταθμός») διοργανώνει, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό με τη συμμετοχή ακροατών και τίτλο «Πανόραμα Δαλματικών Ακτών» (εφεξής «ο Διαγωνισμός» ή «η Προωθητική Ενέργεια») στην Κροατία, το Μαυροβούνιο, τη Σλοβενία. Την τεχνική υποστήριξη της Προωθητικής Ενέργειας έχει αναλάβει η εταιρεία με την επωνυμία AMAZE A.E., που εδρεύει στον Αγιο Δημήτριο Αττικής, επί της οδού Ι. Μεταξά αρ. 8 (εφεξής «AMAZE» ή «ο Τεχνικός Πάροχος»).

Β. Περιγραφή Προωθητικής Ενέργειας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ» - Τρόπος Συμμετοχής

  1. Ο Διαγωνισμός με τίτλο «Πανόραμα Δαλματικών Ακτών» θα έχει διάρκεια από 11 Ιουνίου 2019 έως 29 Ιουλίου 2019 και έπαθλο ένα ταξίδι οκτώ (8) ημερών (με επτά διανυκτερεύσεις) για δύο (2) άτομα στις Δαλματικές Ακτές – Κροατία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία και εννιακόσια είκοσι εννέα ευρώ (€ 929) μετρητά (εφεξής «το Eπαθλο»). Το ταξίδι θα οργανωθεί με επιμέλεια και ευθύνη της ταξιδιωτικής εταιρείας «Manessis Travel». Ο νικητής στον οποίο θα απονεμηθεί το έπαθλο θα ανακηρυχθεί με κλήρωση που θα γίνει στην εκπομπή που παρουσιάζουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί κ.κ. Στάθης Χριστοφοριδης και Κικη Μηλιδου, την 29.7.2019, ώρα 07:00 έως 10:00 π.μ. Η ακριβής ώρα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί την 29.7.2019 από τους ως άνω ραδιοφωνικούς παραγωγούς ή από έναν εξ αυτών.

  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, εφόσον βρίσκονται εντός της Ελλάδος και είναι άνω των 18 ετών, με δικαιοπρακτική ικανότητα, ως ο Νόμος ορίζει. Για να θεωρηθεί ότι κάποιος δηλώνει συμμετοχή στην Προωθητική Ενέργεια (εφεξής «Συμμετέχων»), θα πρέπει να στείλει γραπτό μήνυμα - SMS (από κινητό τηλέφωνο εντός Ελλάδος) στον αριθμό υψηλής χρέωσης 54777, με χρέωση 1,24 ευρώ/sms (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α) πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Μηνύματα (SMS) μπορούν να αποστέλλονται καθημερινά, όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας, με έναρξη την 11/06/2019, ώρα 07:00 π.μ. και λήξη την 29/7/2019, ώρα 08:00 π.μ. Κατά τη διάρκεια των ραδιοφωνικών εκπομπών θα μεταδίδεται σχετικό trailer ως εξής: «ΣΤΕΙΛΕ ΚISS (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΟ 54777 - Helpline: 2111881770. Amaze 1,24 €/SMS (με Φ.Π.Α.) - Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού». Ενημέρωση θα γίνεται και μέσω της ιστοσελίδας του ραδιοφωνικού σταθμού και με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο, π.χ. από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης της Διοργανώτριας.

  3. O Συμμετέχων, που αποστέλλει γραπτό μήνυμα SMS στον ως άνω αριθμό, λαμβάνει από τον Τεχνικό Πάροχο απαντητικό μήνυμα, με το οποίο: α) επιβεβαιώνεται η συμμετοχή του στην Προωθητική Ενέργεια και β) ο Συμμετέχων ενημερώνεται για τον μοναδικό κωδικό αριθμό, ο οποίος αντιστοιχεί σε μία (1) Δωροεπιταγή (ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το κόστος του sms) για υπηρεσίες ή προϊόντα από τον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr. Κάθε ακροατής μπορεί να στείλει sms περισσότερες από μία φορές για να δηλώσει αντίστοιχες συμμετοχές. Κάθε φορά που στέλνει sms, θα λαμβάνει νέο κωδικό αριθμό, που αντιστοιχεί σε μία (1) Δωροεπιταγή για υπηρεσίες ή προϊόντα από τον διαδικτυακό τόπο www.instawin.gr. Οι δωροεπιταγές παρέχονται με ευθύνη του Τεχνικού Παρόχου.

  4. Στο trailer που θα μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό και σε κάθε σχετική καταχώρηση για τον Διαγωνισμό, θα εμφανίζεται ο αριθμός 54777 και θα παρέχεται αναλυτική πληροφόρηση για την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης της υπηρεσίας, τις χρεώσεις, καθώς και τον τεχνικό πάροχο, όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της ΕΕΤΤ. Οι Συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν από τον τεχνικό πάροχο τον κωδικό της Δωροεπιταγής κατόπιν επικοινωνίας, εφόσον δεν κατέστη δυνατό αυτό κατά τη διάρκεια της κλήσης. Η χρήση της Δωροεπιταγής υπόκειται στους αναφερόμενους κατωτέρω, στο κεφάλαιο Ε του παρόντος, όρους. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων καταχωρούνται στο σχετικό Σύστημα του Τεχνικού Παρόχου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, συνεργάτες της Διοργανώτριας, κ.κ. Στάθης Χριστοφοριδης και Κικη Μηλιδου, την 29.7.2019, ώρα 07:00 έως 10:00 π.μ., θα διεξαχθεί από αυτούς ηλεκτρονική κλήρωση, στη βάση όλων των Συμμετεχόντων, που έστειλαν SMS, με σκοπό την ανάδειξη ενός νικητή, που θα κερδίσει το Επαθλο. Η ηλεκτρονική κλήρωση, θα γίνει με τη μέθοδο αλγορίθμου, από πιστοποιημένη γεννήτρια και θα διεξάγεται σύμφωνα με προβλεπόμενα στους παρόντες όρους. Στη συνέχεια η Διοργανώτρια θα καλεί τον νικητή στον αριθμό, από τον οποίο δήλωσε τη συμμετοχή του και θα τον ενημερώνει για τη διαδικασίας απόδοσης του Επάθλου. Κατά τη λήξη διεξαγωγής της Προωθητικής Ενέργειας (την 29.7.2019, ώρα περίπου 08:00 π.μ., όπως θα ανακοινωθεί από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς) σταματάει και η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής για τη συγκεκριμένη Προωθητική Ενέργεια και ως εκ τούτου, δεν θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής.

Γ. Ενημέρωση νικητή

  1. Η Διοργανώτρια είναι υπεύθυνη για την απονομή του Επάθλου στον νικητή, τον οποίο οφείλει να ενημερώσει για την περαιτέρω διαδικασία, ως ακολούθως: Οι προστηθέντες της Διοργανώτριας ενημερώνουν τηλεφωνικά τον νικητή για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που πρέπει να προσκομίσει, ώστε να του απονεμηθεί το Επαθλο. Συγκεκριμένα, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης, η Διοργανώτρια θα επιχειρεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον νικητή στον τηλεφωνικό αριθμό, που ο ίδιος έχει δώσει, ώστε να τον ενημερώσει για την περαιτέρω διαδικασία. Κατά την επικοινωνία αυτή θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την απονομή του Επάθλου. Σε περίπτωση που κατά το χρονικό διάστημα των δέκα (10) εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή, αυτός χάνει το Επαθλο. Ο νικητής θα πρέπει εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία τηλεφωνικής ενημέρωσής του, να αποστείλει στα γραφεία της Διοργανώτριας (στη διεύθυνση που αναφέρεται ανωτέρω στο παρόν): 1) επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου του, από αστυνομικό τμήμα ή από ΚΕΠ και 2) υπεύθυνη δήλωση, με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του από αστυνομικό τμήμα ή από ΚΕΠ, ότι αποδέχεται το έπαθλο και τους όρους και προϋποθέσεις του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση μη προσκόμισης των παραπάνω δικαιολογητικών, ο νικητής χάνει το Επαθλο. Ρητά διευκρινίζεται ότι τυχόν φόροι/τέλη για την απονομή του Επάθλου βαρύνουν τον νικητή και θα πρέπει να προκαταβληθούν από τον ίδιο. Ο νικητής συναίνει ανεπιφύλακτα στην παρουσίαση του ιδίου, του ονόματός του και της εικόνας του, χωρίς την καταβολή οιασδήποτε αμοιβής.

  2. Με την ολοκλήρωση της προπεριγραφείσας διαδικασίας, η Διοργανώτρια ενημερώνει εγγράφως, με αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο, τον ταξιδιωτικό οργανισμό “MANESSIS TRAVEL” για το πρόσωπο του νικητή, αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του. Ο νικητής θα πρέπει με δική του ευθύνη να έρθει σε επικοινωνία με τον ταξιδιωτικό οργανισμό «ΜΑΝΕSSIS TRAVEL» (τηλ. 210 3290100), προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού (αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή κλπ.). Η Διοργανώτρια δηλώνει ότι έχει διασφαλίσει την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών μέσω του άνω ταξιδιωτικού οργανισμού για την πραγματοποίηση του ταξιδιού που προσφέρεται ως έπαθλο, ωστόσο δεν φέρει καμία ευθύνη για την οργάνωση του ταξιδιού και τις σχετικές λεπτομέρειες.

Δ. Ακύρωση νικητή

  1. Κάθε νικητής μπορεί να ακυρωθεί: 1. Όταν η καταγραφή της συμμετοχής του δεν περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) ή το περιεχόμενο του μηνύματος (SMS) είναι κενό ή ακατανόητο. 2. Στην περίπτωση που δεν αποστείλει, εντός δέκα (10) ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναφέρθηκαν παραπάνω. 3. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή στον τηλεφωνικό αριθμό που ο ίδιος έχει εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας των δέκα (10) εργάσιμων ημερών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης, σύμφωνα με τους παρόντες όρους. 4. Στην περίπτωση που ο νικητής αρνηθεί να καταβάλλει τους τυχόν αναλογούντες φόρους/τέλη για την απονομή του Επάθλου.

  2. Σε περίπτωση ακύρωσης του νικητή η Διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια είτε να διεξαγάγει εκ νέου κλήρωση μεταξύ των Συμμετεχόντων, σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφηκε ανωτέρω (υπό Β 4) είτε να απονείμει το Επαθλο στον πρώτο επιλαχόντα, σύμφωνα με τη κλήρωση που θα έχει ήδη διεξαχθεί.

Ε. Χρήση Κωδικού/Δωροεπιταγής

Ο Συμμετέχων θα πρέπει να εισάγει το μοναδικό κωδικό (ή κωδικούς σε περίπτωση περισσότερων τους ενός) στην ηλεκτρονική σελίδα www.instawin.gr, εξαργυρώνοντάς τον σε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία της επιλογής του. Η ιστοσελίδα www.instawin.gr προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διαφόρων κατηγοριών, οι οποίες είναι χρήσιμες για το σύνολο των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, δίνοντας τους τη δυνατότητα της επιλογής. Οι προσφερόμενες παροχές (προϊόντα ή υπηρεσίες) στους συμμετέχοντες τηρούν τις γενικές αρχές και κανόνες διεξαγωγής παιγνίων και η αξία τους είναι πάντα μεγαλύτερη ή ίση του κόστους συμμετοχής. Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία (1) φορά. Ο κωδικός δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε χρήματα. Η χρήση κάθε κωδικού μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός χρονικού διαστήματος ενός (1) μήνα από την επομένη της ημέρας λήψης του σχετικού κωδικού, μετά δε το πέρας του διαστήματος αυτού, ο κωδικός ακυρώνεται και δεν ισχύει. Η χορήγηση του κατά τα ως άνω κωδικού και η χρήση του από τον συμμετέχοντα είναι ανεξάρτητη του εάν αυτός κληρωθεί ή όχι ως νικητής του επάθλου του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν από τον τεχνικό πάροχο τον κωδικό κατόπιν επικοινωνίας, εφόσον αυτό δεν κατέστη δυνατό κατά τη διάρκεια της κλήσης και εφόσον δεν έχουν καλέσει με απόκρυψη του αριθμού συνδρομητή.

ΣΤ. Λοιποί όροι

  1. Το Επαθλο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο.

  2. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για συμμετοχές που ενδεχομένως έχουν λάθος στοιχεία ή είναι ελλιπείς.

  3. Οι παρόντες Όροι θα παραμένουν αναρτημένοι και θα ενημερώνονται διαρκώς, στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού «KISS FM», http://www.kiss929.gr. H Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα, ανά πάσα στιγμή, να τροποποιεί τους παρόντες όρους συμμετοχής, με την κατάθεση νεότερου εγγράφου στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, απαλλασσόμενη από οποιαδήποτε ευθύνη.

  4. Μετά την απονομή του Επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται. Επίσης, όπως προαναφέρθηκε, η Διοργανώτρια δεν φέρει ευθύνη για τον χρόνο και τις λεπτομέρειες οργάνωσης του ταξιδιού, όπως ενδεικτικά διαμονή, μετακινήσεις κλπ.

  5. Το προσωπικό των εταιρειών “KISS ENTERPISES”, “ΑΜΑΖΕ” και “MANESSIS TRAVEL” και των συνδεδεμένων με αυτές εταιρειών, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω μέχρι και δευτέρου βαθμού εξ’ αίματος δεν έχουν δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής στην Προωθητική Ενέργεια.

  6. Για τις ανάγκες υλοποίησης της Προωθητικής Ενέργειας, η Διοργανώτρια συγκεντρώνει και διατηρεί για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από τη λήξη του Διαγωνισμού στοιχεία σχετικά με: α) τον αριθμό των συνολικών συμμετοχών και β) τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων και των νικητών. Επίσης, η Διοργανώτρια θα παρέχει πρόσβαση σε οποιαδήποτε αρμόδια δημόσια Αρχή, στα στοιχεία του Διαγωνισμού.

  7. Η δήλωση συμμετοχής στον Διαγωνισμό αποτελεί σαφή εκ μέρους του Συμμετέχοντα δήλωση συναίνεσης, κατά την έννοια του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR) 2016/679, των ν. 2472/1997 και ν. 3471/2006, όπως ισχύουν, για την τήρηση των στοιχείων του και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Διαγωνισμού, καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας του σχετικά με τον Διαγωνισμό. Μόνη η δήλωση συμμετοχής σε οιαδήποτε κλήρωση στο πλαίσιο του παρόντος, συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης κάθε Συμμετέχοντα προς την «ΑΜΑΖΕ», προκειμένου να καταχωρηθεί το ονοματεπώνυμό του (και τα τυχόν λοιπά στοιχεία του κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα) σε αρχείο που θα δημιουργηθεί (και τηρηθεί) από την «ΑΜΑΖΕ», σύμφωνα με τον Γενικό Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (GDPR), του Εθνικού εφαρμοστικού Νόμου, καθώς και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Σκοπός της εκ μέρους της «ΑΜΑΖΕ», τήρησης του αρχείου αυτού και επεξεργασίας στοιχείων του είναι αποκλειστικά η διεξαγωγή και υλοποίηση του Διαγωνισμού και η ταυτοποίηση του νικητή. Τα προσωπικά δεδομένα των Συμμετεχόντων δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε από τη Διοργανώτρια, ούτε από τον Τεχνικό Πάροχο και τον ταξιδιωτικό οργανισμό MANESSIS TRAVEL για κανέναν άλλο σκοπό, πέρα από τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό και την ταυτοποίηση των νικητών. Ο Συμμετέχων, εφόσον ανακηρυχθεί νικητής, συναινεί στη χρήση των στοιχείων του για λόγους δημοσιότητας και προβολής του Διαγωνισμού (π.χ. με καταχωρήσεις στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού, αναφορά του ονόματός του από τις ραδιοφωνικές εκπομπές). Κάθε μία εκ των άνω εταιρειών έχει αυτοτελή, ως προς τα ανωτέρω, ευθύνη, κατά το μέρος της δραστηριότητάς της. Ανά πάσα στιγμή κάθε Συμμετέχων έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, ανάκλησης της συμμετοχής της συναίνεσης της συμμετοχής του, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα. Μετά την πάροδο δώδεκα (12) μηνών από τη λήξη της Προωθητικής Ενέργειας και υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης απονομής του Επάθλου στον νικητή, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Όρους Συμμετοχής, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται.

  8. Οι Συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι ο Διαγωνισμός ενδέχεται να επηρεαστεί ή διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου ή των παροχών κινητής τηλεφωνίας ή σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων κατά την διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας, που είτε οφείλεται σε απρόβλεπτη βλάβη του εξοπλισμού του τεχνικού παρόχου (ανωτέρα βία) είτε οφείλονται σε βλάβες ή αδυναμίες τηλεπικοινωνιακών δικτύων ή τεχνικού εξοπλισμού και λογισμικού για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρει η Διοργανώτρια.

  9. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό σημαίνει αυτοδικαίως την αποδοχή όλων των παρόντων Ορων Συμμετοχής και συνεπάγεται την πλήρη γνώση και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους, παραιτουμένου του Συμμετέχοντα από την προσβολή της εγκυρότητας των παρόντων Ορων και από τη διεκδίκηση οποιασδήποτε αποζημίωσης εξ αυτού του λόγου.

  10. Οι Συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειές τους και τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό.

  11. Η μετάδοση του Διαγωνισμού από τον ραδιοφωνικό σταθμό “KISS FM” έχει συμφωνηθεί να αρχίσει την 11/6/2019 και θα διαρκέσει μέχρι την 29/7/2019, οπότε και θα λήξει, εκτός εάν υπάρξει νεότερη απόφαση, η οποία θα γνωστοποιηθεί μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού, με αντίστοιχη τροποποίηση των παρόντων Ορων.

  12. Θέματα σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων όρων συμμετοχής, ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο και υπάγονται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των καθ’ ύλην αρμοδίων δικαστηρίων της Αθήνας.

Μαρούσι, 10/6/2019

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker