ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ
Now playingU REMIND ME USHER
On airΣΩΤΗΡΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 19:00 - 22:00
Listen live on kiss

Bryn Christopher

O Bryn Christopher είναι ένας Βρετανός καλλιτέχνης που έρχεται με καλές συστάσεις αφού έγινε γνωστός ως το support act στην περιοδεία της Amy Winehouse.

 Ο Bryn, γεννήθηκε το 1985 στην αριστοκρατική περιοχή Great Barr του Birmingham. Στην ηλικία των 12 εμφανιζόταν ήδη σε soul συγκρότημα.  Ξεκίνησε ως μέλος θεατρικής soul μπάντας, όντας φανατικός οπαδός του Michael Jackson, αλλά και του Otis Redding, του Marvin Gaye, του Stevie Wonder και άλλων.

 Αφού φοίτησε με υποτροφία σε σχολή του Λονδίνου για 2 χρόνια κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του scouter της πολυεθνικής δισκογραφικής εταιρείας Polydor όπου και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο για να καταλήξει τελικά στην Αμερικανική Geffen Records.

 Αφετηρία για τη σύνθεση: "The Quest" αποτελεί η εμπειρία του αδελφού του Bryn που υπηρέτησε ως στρατιώτης στην επαρχεία Basra του Ιράκ.  Το 'Quest' είναι το τραγούδι που 'ντύνει' μουσικά τους τίτλους τέλους του 4ου κύκλου της σειράς Grey's Anatomy's και αγαπήθηκε πρώτα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιλέχθηκε επίσης για ένα επεισόδιο της δραματικής σειράς του BBC 'Waterloo Road'.

Για το πρώτο άλμπουμ πάντως του Bryn Christopher 'My World' ο καλλιτέχνης εργάστηκε με παραγωγό τον Jarrad Rogers, που έχει δώσει δείγματα γραφής με την Jennifer Lopez, τον Αμερικανό 'emcee' Talib Kweli αλλά και τον επίσης Αμερικανό ράπερ Nelly.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker