kiss-logo
Now playingBEFORE YOU GO LEWIS CAPALDI
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

4ήμερο ταξίδι με διαμονή στο Barceló Hydra Beach στην Ερμιόνη

Μένουμε αισιόδοξοι, ταξιδεύουμε στην Ελλάδα. Μείνετε συντονισμένοι στον 92,9 Kiss και δηλώστε συμμετοχή στο νέο μεγάλο διαγωνισμό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μένουμε αισιόδοξοι, ταξιδεύουμε στην Ελλάδα!

Ο 92,9 Kiss και το Manessis Travel ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα σας προσφέρουν ένα τετραήμερο ταξίδι στην Ερμιόνη με δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Barceló Hydra Beach.


 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο «Πρωινό στον Kiss» και ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Tζιώλη Βίκυ.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 


 

H προσφορά περιλαμβάνει:

  • 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή
  • Αυτοκίνητο για μετακινήσεις

 

♦ Μείνετε συντονισμένοι στον 92,9 Kiss και μάθετε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο νέο μεγάλο διαγωνισμό που ξεκινά τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Οι τυχεροί ακροατές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το τετραήμερο που επιθυμούν, βάσει διαθεσιμότητας ώστε να απολαύσουν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Barceló Hydra Beach.

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου στην εκπομπή «Πρωινό στον Kiss» με τον Στάθη Χριστοφορίδη και την Κική Μηλίδου.


 

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Barceló Hydra Beach που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Ερμιόνης, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τις διακοπές σας στη χερσόνησο της Πελοποννήσου.

Διαθέτει σπα με θέα στη θάλασσα, με μεγάλη ποικιλία περιποιήσεων και μασάζ, καθώς και σαλόνι ομορφιάς. Τα γήπεδα τένις και το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι μόνο δύο παραδείγματα των εγκαταστάσεων που προσφέρει το ξενοδοχείο για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Όσο για τα νεότερα μέλη της οικογένειας, μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους στο miniclub και την παιδική πισίνα.

Περιτριγυρισμένο από μια πράσινη όαση από ελαιόδεντρα και εσπεριδοειδή, το Barceló Hydra Beach σας προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσετε σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

 

 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του διαγωνισμού.

 

Manessis travel:

Αθήνα 
Γλυφάδα
Κηφισιά
Αγία Παρασκευή
Πειραιάς
 
Κεντρικά γραφεία:
Φιλελλήνων 4
105 57, Αθήνα
Τηλ: 210 3290100.
 
 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker