kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Τριήμερο στα Καλάβρυτα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Διαμονή σε παραδοσιακό ξενώνα και μετάβαση με την ολοκαίνουργια A-Class, προσφορά της ΕΚΚΑ Mercedes...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Απολαύστε ένα αξέχαστο τριήμερο στα Καλάβρυτα για δύο άτομα κάθε Σαββατοκύριακο, με τα έξοδα πληρωμένα

Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά από Δευτέρα ως Πέμπτη και δηλώστε συμμετοχή για ένα δωρεάν μαγευτικό τριήμερο από τον 92,9 Kiss

Η κλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή στο «Πρωινό στον Kiss» με τον Στάθη Χριστοφορίδη και την Κική Μηλίδου.

Δηλώνετε συμμετοχή μέσω του Kiss929.gr και διεκδικείτε:

  • ​Κατάλυμα για δύο άτομα και δύο διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενώνα των Καλαβρύτων.
  • Ένα γεύμα σε παραδοσιακό εστιατόριο των Καλαβρύτων.
  • Μετακίνηση όλο το τριήμερο με την ολοκαίνουργια A-Class, ένα αυτοκίνητο που μιλάει, σκέφτεται & συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος, προσφορά της ΕΚΚΑ MERCEDES.

 

Λεπτομέρειες και περισσότερες πληροφορίες:

http://kalavrita-hotels.gr/

http://mercedes.ekka.gr/A-Class/

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού.

 

Παραθέτουμε εντυπώσεις και ευχαριστήριο μήνυμα νικήτριας του διαγωνισμού:

«Καλημέρα σας. Θέλω να εκφράσω ακόμη μια φορά τις ευχαριστίες μου για το τριήμερο στα Καλάβρυτα που μου χαρίσατε.
Πέρασα υπέροχα. Η φιλοξενία στο ξενοδοχείο εκπληκτική, όχι απλά τυπικά ευγενική, όλα ήταν πολύ οργανωμένα και καταπληκτικά.
Όσο για το MERSEDES που οδηγήσαμε δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο αυτοκίνητο σε αυτή την εκδρομή μου. Σας ευχαριστώ. Αισθάνθηκα ότι μου το δώσατε αυτό το δώρο με όλη σας την αγάπη για να περάσω όμορφα, και πέρασα.
Καλές γιορτές σας εύχομαι να έχετε όλοι σας φέτος, τις καλύτερες που ζήσατε έως τώρα...». -Ζευγίτη Ουρανία. 
 
 
 

Παραθέτουμε εμπειρίες και ευχαριστήριο σημείωμα νικητή του διαγωνισμού:

Ονομάζομαι Γαρουφάς Ιωάννης. Έστω κι ένα μήνα μετά σας στέλνω για να μοιραστώ την εμπειρία μας από το ταξίδι που κερδίσαμε, σε διαγωνισμό του σταθμού σας! 
Όλα ξεκίνησαν κάποιες ημέρες πριν τη λήξη του διαγωνισμού, όταν άκουσα στο σταθμό κι αμέσως έστειλα μήνυμα και ειδοποίησα και την σύζυγό μου Ευθυμία Κεντεποζίδου να στείλει κι αυτή. Η παραλαβή έγινε Δευτέρα από τον κο Παπατριανταφύλλου.
Και πάμε στην ημέρα αποχώρησης, Παρασκευή που μετά τη δουλειά παρέλαβα από την ΕΚΚΑ της Μαραθώνος την ολοκαίνουρια Mercedes A Class A200 μάλιστα με όλο το Tech σύνολο που την έκανε εκπληκτική. Μετά από μια ενημέρωση από τους υπάλληλους σχετικά με τον χειρισμό ξεκινήσαμε κατευθείαν.
Το αμάξι ήταν πλυμένο και γεμάτο βενζίνη, με ένα ντεπόζιτο που έφτασε και περίσσεψε αφού συνολικά κινηθήκαμε με μέση κατανάλωση 5.4 λίτρα/100χλμ και σε επαρχιακούς ανηφορικούς δρόμους. Τέλειοοο. Στην εθνική φοβερό αυτοκίνητο σου έδινε την εντύπωση της απόλυτης ασφάλειας.
Φτάνοντας στο ξενοδοχείο «Έναστρον», μας υποδέχτηκε η κα. Ρούλα με την οποία υπήρξε και τηλ επικοινωνία προηγούμενη ημέρα, μας έδειξε το δωμάτιο  το οποίο ήταν τίμιο και πεντακάθαρο. Στη συνέχεια κινηθήκαμε στη ταβέρνα «Το Σπιτικό», όπου είχαμε ένα γεύμα δωρεάν.
Κι εκεί τύχαμε ιδιαίτερης φροντίδας καθώς ο σερβιτόρος εκτός από ενήμερος ήταν και φιλικός.
Τα δυο επόμενα πρωινά μας επιφύλασσαν ένα πρωινό ρεσιτάλ καθώς λατρεύουμε  τα ντόπια εδέσματα κι εδώ είχαμε την κάθε μέρα διαφορετικές γεύσεις φτιαγμένα από ντόπιους και την ίδια κα Ρούλα.
Όλο το Σάββατο γράψαμε χλμ σε γειτονικούς προορισμούς εξερευνώντας τα μέρη και το αμάξι.
Εν κατακλείδι αυτά που μας έμειναν ήταν το αυτοκίνητο που μας «δημιούργησε» την ανάγκη για αγορά καινούριου καθώς μας εξέπληξε με τους χώρους που έκρυβε καλά απ έξω!
Γενικά ήταν ένα χαλαρωτικό ΣΚ που χρειαζόμασταν και ευχαριστούμε τον σταθμό σας γι' αυτό!
Το αυτοκίνητο  το επιστρέψαμε την επόμενη ημέρα,μετά από συνεννόηση και γενικά έχω να πω τύχαμε εξαιρετικής εξυπηρέτησης και από την ΕΚΚΑ κι από τον ξενώνα κι από την ταβέρνα.
 
Καλή χρονιά με υγεία, Ιωάννης Γαρουφάς.
 
 

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 25 ως Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

  • Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 6/12 έως 8/12/2019 στο «Hotel Ahilion» και γευματίζουν στην Ταβέρνα «Περί…Ορέξεως».

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 2 ως Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019.

  • Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 13/12 έως 15/12/2019 στον «Ξενώνα Έναστρον» και γευματίζουν στην Ταβέρνα «Το Σπιτικό».

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Ευθυμία Κεντεποζίδου.

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 9 ως Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019.

  • Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 20/12 έως 22/12/2019 στο «Hotel Anesis» και γευματίζουν στην Ταβέρνα «Η Αυλή».

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 16 ως Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019.

  • Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 10/1 έως 12/1/2020 στο «Kalavrita Canyon Hotel & Spa» και γευματίζουν στην «Ταβέρνα Βαρβιτσιώτης».

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 30/12 ως Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2019.

  • Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 17/1 έως 19/1/2020 στο «Hotel Esperides» και γευματίζουν στην Ταβέρνα «Το Κελάρι».

 

* Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, στο ''Πρωινό στον Kiss'', ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: 'Ολγα Τζίντζηρα

 

Επόμενος διαγωνισμός από Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ως Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

Οι νικητές αυτής της εβδομάδας απολαμβάνουν διαμονή από 24/1 έως 26/1/2020 στο «Filoxenia Hotel & Spa» και γευματίζουν στην Ταβέρνα «Η Στάνη».

 

 

 

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής όταν ο διαγωνισμός είναι ενεργός:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker