kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Maluma είναι ο πρώτος άνδρας που εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Elle

«Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε». Δείτε το εξώφυλλο του περιοδικού μόδας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ο Μaluma γράφει ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι σήμερα άνδρας που παρουσιάζεται στο εξώφυλλο του γυναικείου περιοδικού μόδας Elle.

Τον καλλιτέχνη της reggaeton φιλοξενεί το περιοδικό στο τεύχος του Φεβρουάριου 2021, παρουσιάζοντας επίσης ένα μίνι αφιέρωμα με ειδική φωτογράφιση και προσωπική συνέντευξη.

Ο ηλικίας 27 ετών Maluma, μίλησε για όλα στο περιοδικό, για τα σχέδιά του με τη μουσική, για τα όνειρά του, και φυσικά για τη σχέση του με την αγαπημένη Jennifer Lopez.

«Το 2020 ήταν ένα πολύ δύσκολο έτος για όλους μας, εντούτοις αισθάνομαι ότι ήταν η καλύτερη χρονιά μου μέχρι σήμερα, μουσικά, καλλιτεχνικά και προσωπικά» λέει ο νεαρός ερμηνευτής.

«It's Maluma baby!!!!! Ευχαριστώ πολύ Elle USA, για την ευκαιρία να είμαι ο πρώτος άνδρας στο εξώφυλλο του περιοδικού, πραγματικά σημαίνει πολλά για εμένα» έγραψε στα social media o Μaluma, προσθέτοντας τη φράση: «Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Παρόλο που η παγκόσμια περιοδεία του τραγουδιστή-τραγουδοποιού της Κολομβίας είχε διακοπεί πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η δημοτικότητα του Maluma εξακολούθησε να ανεβαίνει στα ύψη.

«Νιώθω σαν να αναγεννήθηκα. Μιλούσα τις προάλλες με τους γονείς μου και ήταν πολύ χαρούμενοι γιατί έχω μείνει πολύ καιρό στην Κολομβία, αλλά ανησυχούσαν επίσης λίγο γιατί δεν ήξεραν τι θα συνέβαινε με τη δουλειά μου. Η δουλειά μου είναι να βρίσκομαι σε περιοδεία, αλλά για μένα αυτό ήταν πολύ θετικό, ότι δηλαδή είμαι εδώ στην Κολομβία. Νιώθω πολύ συνδεδεμένος ξανά με τον εαυτό μου».

Ο νεαρός καλλιτέχνης δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στη σχέση του με την Lopez.

«Η Jennifer, δεν είναι απλά συνεργάτιδα, θα έλεγα ότι είναι η φίλη μου. Είναι κάποια που θαυμάζω και είναι κάποια που εχω παρακολουθήσει από τότε που ήμουν μικρό παιδί».

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker