ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ - ΣΤΑΘΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

"Ο Ιππότης της Ασφάλτου" της Ελβίρας Βουδούρη

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
ΕΛΒΙΡΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

Τίτλος που πολλές φορές νομίζεις, ότι σου ταιριάζει "γάντι".

Φορές που προσπαθείς να αποφύγεις αυτόν που σου πετάγεται από stop, κόκκινο φανάρι ή προσπαθεί να σου κάνει αντικανονική προσπέραση, χωρίς καν να χωράει.

Το κακό βέβαια είναι ότι δεν οδηγείς τον Κit, γιατί τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα.

Αυτό το πανέξυπνο αυτοκίνητο θα τα έκανε όλα μόνο του και εσύ θα γλύτωνες τα νεύρα, το άγχος και μια ίσως πιο δυσάρεστη κατάσταση.

Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχουμε και τη καλύτερη οδηγική συμπεριφορά, γιατί το άγχος και η βιασύνη μάλλον μας κάνουν να ξεχνάμε βασικούς κανόνες.

Κάποιες φορές όμως υπάρχουν και τα «θετικά» της όλης κατάστασης που βιώνουμε στους δρόμους.

Για παράδειγμα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια επανάληψη της αριθμητικής του δημοτικού. Μπορεί να μετρήσεις μέχρι το 20 και να είναι το 21ο αυτοκίνητο αυτό που θα σε αφήσει να βγεις τελικά από το στενό ή τον παράδρομο που είσαι.

Δική μου ταπεινή πρόταση; 

Ας ανοίξουμε το ραδιόφωνογγια να απολαύσουμε τη μουσική που μας αρέσει, ας σκεφτούμε ότι δεν έγινε και τίποτα αν αργήσουμε 10 λεπτά στη δουλειά (μπορούμε να σχολάσουμε 10 λεπτά αργότερα, για να μη μας γκρινιάξει και ο διευθυντής ) και κάπως έτσι η διαδρομή για τη δουλειά μπορεί να γίνει πιο ευχάριστη και πιο ασφαλής.

 

H Ελβίρα Βουδούρη  στο Πρωινό στον Kiss με την Κική Μηλίδου και τον Άκη Αναστασιάδη, καθημερινά 07:00 - 10:00 (από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή) στον Kiss Fm 92,9.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker