ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ
Now playingJUST THE WAY YOU ARE BRUNO MARS
On airKISS MUSIC 00:00 - 06:00
Listen live on kiss

"Lost in music" της Ελβίρας Βουδούρη

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
ΕΛΒΙΡΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ

“Χαμένοι” στη μουσική.
Σύμπτωμα, που δεν πρέπει να σε ανησυχήσει καθόλου, γιατί δεν πρόκειται για ασθένεια, αλλά για ευλογία.

Γιατί η μουσική μπορεί να παρομοιαστεί με ένα ραβδί, πασπαλισμένο με μια μαγική σκόνη, που έχει την ικανότητα να σε ταξιδέψει σε μέρη μακρινά και ονειρικά.

Μπορεί να είσαι κολλημένος/η στη κίνηση και ξαφνικά να “βρεθείς” στη Ν.Υόρκη, γιατί ακούς στο ραδιόφωνο την Alicia Keys, να σου εξυμνεί την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των Η.Π.Α
Ή να είσαι εκνευρισμένος/στεναχωρημένος και με το που ακούσεις το Happy από τους Lighthouse Family να σκάσει το χαμόγελο στα χείλη και να τα δεις όλα πιο θετικά.

Εκτός όμως από τα νοερά ταξίδια και την ευφορία στην καρδιά, η μουσική, σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχει και πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Βοηθάει στη συγκέντρωση, ενισχύει τη δημιουργικότητα, βελτιώνει τη μνήμη, βοηθάει στην αντιμετώπιση του στρες, συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου και είναι αρωγός στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Για αυτό, αν δεν σου συμβαίνει ήδη, προτείνω να επιτρέψεις στον εαυτό σου να “χαθεί” στα άπειρα μονοπάτια της μουσικής και να αρχίσεις και εσύ να τραγουδάς αυτό που μας έχουν πει τόσο επιτυχημένα οι Sister Sledge :

“ We're lost in music, caught in a trap, no turnin' back, we're lost in music."

 

H Ελβίρα Βουδούρη  στο Πρωινό στον Kiss με την Κική Μηλίδου και τον Άκη Αναστασιάδη, καθημερινά 07:00 - 10:00 (από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή) στον Kiss Fm 92,9.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker