Σου φτιάχνει τη μέρα
Now playingDON'T CRY GUNS 'N' ROSES
On airKISS MUSIC 01:00 - 00:00
Listen live on kiss

Πρωινό στον Kiss

Το " Πρωινό στον Kiss'' είναι μια διαφορετική συνήθεια...

Συνήθεια γιατί χωρίς το πρωινό φιλί σας από την Κική και τον Άκη, τη ζεστή φωνή της Ελβίρας στο τηλεφωνικό κέντρο και τα αγαπημένα σας τραγούδια η μέρα δεν ξεκινάει!

Διαφορετική γιατί κάθε πρωί 7 με 10 το "Πρωινό στον Kiss'' ανοίγει την πόρτα σε μια νέα ευκαιρία, σε μια νέα ιδέα στο νεογέννητο χαμόγελο της ημέρας!

Με έξυπνες ειδήσεις από ολόκληρο τον κόσμο, ό,τι συμβαίνει γύρω μας, τι είναι viral, τι παίζει στα social media!

Το πρωινό στον Kiss σας πηγαίνει σινεμά, αγαπάει το θέατρο και κάθε εβδομάδα σας βγάζει έξω για φαγητό!

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια θα παίξει μαζί σας στις 8.30 ακριβώς το “Σωστό ή Λάθος”. Απαντήστε σωστά σε 2 από τις 3 ερωτήσεις που θα σας κάνουν η Κική και ο Άκης και κερδίστε ένα υπέροχο δείπνο για δυο αξίας 50€ σε πολυτελέστατο εστιατόριο.

Επίσης, δηλώστε συμμετοχή στο «ΠΙ & ΦΙ». Βρείτε τις περισσότερες λέξεις και απολαύστε με την παρέα σας ένα γεύμα αξίας 30€ στο καλύτερο street ethnic εδτιατόριο στο κέντρο της πόλης. 

Το πρωινό στον Kiss είναι μια δεμένη παρέα με την Κική, τον Άκη και την Ελβίρα που σας συντροφεύει στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη δουλειά και στις καθημερινές σας ασχολίες.

Μια δεμένη παρέα με ένα σύνθημα...

Η καλημέρα δεν είναι λέξη. Είναι συναίσθημα που συνοδεύεται με την καλύτερη μουσική. Tώρα περισσότερα τραγούδια που σου αρέσουν!.

Πρωινό στον Kiss.

Το καλύτερο ξύπνημα στην πόλη με την περισσότερη μουσική στα Fm!
 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker