kiss-logo
Now playingPOKER FACE LADY GAGA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας

Κερδίστε 10 εισιτήρια εισόδου για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, από τον 92,9 Kiss και την COSMOTE TV...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Από την Τετάρτη 11 μέχρι και την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ο 92,9 Kiss και η COSMOTE TV δίνουν την ευκαιρία σε δυο τυχερούς ακροατές να διεκδικήσουν από ένα δωρεάν πάσο, που περιλαμβάνει 10 εισιτήρια εισόδου για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, έναν από τους δημοφιλέστερους κινηματογραφικούς θεσμούς της χώρας μας που φέτος συμπληρώνει τα 25 χρόνια.

Δηλώστε συμμετοχή καθημερινά στην εκπομπή του Γιώργου Παπατριανταφύλλου, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/9, στην εκπομπή του Γιώργου Παπατριανταφύλλου.


 

  • Το κάθε πάσο εισόδου αντιστοιχεί σε δυο κωδικούς. Ο κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 10 εισιτήρια, από τις 11 Σεπτεμβρίου και μετά.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας μπορούν να εξαργυρώσουν εισιτήρια από την Τετάρτη 11/9, μόλις ανακοινωθεί το πρόγραμμα, για όποια ημέρα, ώρα και προβολή επιθυμούν μέχρι εξαντλήσεως των προβολών της κάρτας τους.

 

Με την χρήση μοναδικού κωδικού, ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να εκδίδει τα εισιτήρια για τις προβολές της επιλογής του τόσο ηλεκτρονικά, μέσω του viva.gr όσο και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, για όποια προβολή επιθυμεί ανεξάρτητα από ημέρα και ώρα προβολής. (Εξαίρεση αποτελούν οι προβολές / τελετές έναρξης και λήξης).

Ακόμη εισιτήρια εκδίδονται στο Γραφείο Τύπου και Υποδοχής του Φεστιβάλ, στο κτήριο του Μητροπολιτικού Κολεγίου (Ακαδημίας 42) από τις 11.00 έως και τις 18.00 και στο δίκτυο συνεργαζόμενων με το Φεστιβάλ κινηματογράφων:

  • Δαναός 1 & 2 (Κηφισίας και Πανόρμου)
  • Όπερα 1 & 2 (Ακαδημίας 57)
  • Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46)
  • ΑΣΤΟΡ (Σταδίου 28 - Είσοδος εντός στοάς Κοραή).

 

Η COSMOTE TV συνεχίζει να στηρίζει, ως Μεγάλος Χορηγός, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, θα κάνει φέτος πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου με την προβολή της ταινίας «Παράσιτα» (Parasite) του Νοτιοκορεάτη Μπονγκ Τζουν - Χο. Η ταινία, η οποία απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, θα προβληθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, ενώ η πρώτη τηλεοπτική της προβολή θα γίνει αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Και φέτος, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει πολυσυζητημένες κινηματογραφικές πρεμιέρες μοναδικά αφιερώματα, μουσικά φιλμ, ντοκιμαντέρ, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, αλλά και ειδικές προβολές με τη συμμετοχή ηθοποιών και δημιουργών του παγκόσμιου σινεμά.

 

 

92.9 Kiss - Τα αγαπημένα του χθες και οι επιτυχίες του σήμερα.

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού.

 
 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής όταν ο διαγωνισμός είναι ενεργός.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker