kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Διεκδικήστε εισιτήρια για την Κρήτη με τη Minoan Lines.

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

 Ο Κiss 92,9 και η Minoan Lines σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε εισιτήρια των δύο ατόμων Πειραιάς – Ηράκλειο και επιστροφή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα Α' θέσης .

Δηλώστε συμμετοχή στους τηλεφωνικούς διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται καθημερινά στην εκπομπή της Ελένης Νικολάου 10:00 – 14:00.

Συντονιστείτε στον Kiss 92,9 και καλέστε στο 210 8050000 μόλις ακούσετε το ειδικό ηχητικό σήμα .

Οι κληρώσεις του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 και την Παρασκευή 21 Ιουλίου , στην εκπομπή της Ελένης .

Ταξιδέψτε με τα υπερπολυτελή cruise ferries της Minoan Lines από Πειραιά προς Ηράκλειο στα ημερήσια και βραδινά δρομολόγια της .

Για να ενημερωθείτε για τις προσφορές της Minoan Lines απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στους πανελλαδικούς αριθμούς κρατήσεων της Minoan Lines - 18175, 801 11 75000 (καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το βράδυ), ή επισκεφτείτε το minoan.gr και κάντε την κράτησή σας online εύκολα και γρήγορα.

Ενημερωθείτε επίσης για το MΙΝΟΑΝ LINES BONUS CLUB, το πρωτοποριακό πρόγραμμα ανταμοιβής πιστών επιβατών, που προσφέρει μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις στα μέλη του.

  • Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα έτος (από 01/08/2017 έως 31/07/2018)
    Επιπλέον δεν μπορούν να μεταφερθούν σε τρίτα πρόσωπα και δεν είναι ανταλλάξιμα με χρήματα ή με ταξίδι σε άλλη γραμμή της εταιρίας , ούτε είναι δυνατό να μετατεθούν σε χρόνο διαφορετικό από το ανωτέρω χρονικό διάστημα. 
    Το πακέτο δεν περιλαμβάνει αυτοκίνητο
    .
  • Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού.

Για την κράτηση των θέσεων, την έκδοση και παραλαβή των εισιτηρίων του, ο τυχερός του διαγωνισμού θα πρέπει να απευθύνεται έγκαιρα στα παρακάτω κεντρικά πρακτορεία ή λιμενικά γραφεία της MINOAN LINES:


Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου, στην εκπομπή της Ελένης Νικολάου, ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Χασάπη Αλεξία.

Επόμενη κλήρωση την Παρασκευή 21 Ιουλίου. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker