kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Eισιτήρια για την Κρήτη με την Anek Lines

O Κiss 92,9 και η Anek Lines σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε εισιτήρια σε δίκλινη καμπίνα με ΙΧ με επιστροφή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Διεκδικήστε διπλά εισιτήρια για την Κρήτη με την Anek Lines.

O Κiss 92,9 και η Anek Lines σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε εισιτήρια των δύο ατόμων, σε δίκλινη καμπίνα με ΙΧ με επιστροφή, για τις γραμμές της Κρήτης από Πειραιά για Χανιά ή Ηράκλειο.

Δηλώστε συμμετοχή στους τηλεφωνικούς διαγωνισμούς που πραγματοποιούνται καθημερινά στην εκπομπή του Γιώργου Παπατριανταφύλλου, στη ζώνη 16:00 – 19:00.

Η κλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή.

Η ANEK LINES με πλώρη την Κρήτη και προορισμούς τα Χανιά ή το Ηράκλειο προσφέρει έκπτωση με ημερήσια δρομολόγια σε καμπίνες και οχήματα.

Ταξιδεύουμε με ΑΝΕΚ για ΚΡΗΤΗ με έκπτωση 30% στα ημερήσια δρομολόγια σε καμπίνες και οχήματα ή με την προσφορά της τετράκλινης καμπίνας, το ένα άτομο Δωρεάν!

Ταξιδεύουμε παρέα για Χανιά και Ηράκλειο σε 4κλινη καμπίνα με το ένα άτομο να ταξιδεύει δωρεάν! Και με έκπτωση επιστροφής από 20%.

50 Χρόνια ΑΝΕΚ LINES με πλώρη την Κρήτη!

Κρατήσεις θέσεων στο anek.gr ή στο 2 10 41 97 400.

 

  • Τα εισιτήρια ισχύουν για ένα έτος από την ημέρα της κλήρωσης, έκτος από τα δεκαπενθήμερα Χριστουγέννων, Πάσχα και το μήνα Αύγουστο.
  • Επιπλέον δεν μπορούν να μεταφερθούν σε τρίτα πρόσωπα ή να πουληθούν.
 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους γενικούς όρους διαγωνισμού.

Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στην εκπομπή του Γιώργου Παπατριανταφύλλου, ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Αμερικάνου Κατερίνα.
Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  7 Ιουλίου, στην εκπομπή του Γιώργου Παπατριανταφύλλου, ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Νικολοπούλου Κατερίνα.
Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  14 Ιουλίου, στην εκπομπή του Γιώργου Παπατριανταφύλλου, ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Ρηγοπούλου Αθανασία.
 
 
 
 
 
 
PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker