kiss-logo
Now playingLEVII'S JEANS BEYONCE
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Χριστούγεννα στη Βιέννη

O Kiss 92,9 σας και τα Boutique De La Parfumerie σας δίνουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε τα πιο όμορφα και ξεχωριστά Χριστούγεννα στη Βιέννη με δωρεάν αεροπορικά, διαμονή και 500€ μετρητά
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Kiss 92,9 σας και τα Boutique De La Parfumerie σας δίνουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε τα πιο όμορφα και ξεχωριστά Χριστούγεννα στη Βιέννη.

Συντονιστείτε στον Kiss 92,9 και δηλώστε συμμετοχή μέσω του www.kiss929.gr από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016.

Ένας τυχερός ακροατής θα αναδειχθεί ύστερα από κλήρωση και θα κερδίσει ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο 4ήμερο από τις 24/12 ως τις 27/12 για 2 άτομα στη Βιέννη.

 

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δωρεάν:

  • 2 αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή Αθήνα - Βιέννη – Αθήνα
  • Διαμονή (3 διανυκτερεύσεις με πρωινό) σε δίκλινο δωμάτιο, σε ξενοδοχείο 4 αστέρων
  • 500€ ευρώ σε μετρητά για τα ατομικά σας έξοδα

 


 

Η κλήρωση του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Πρωινό στον Kiss, ανέδειξε την τυχερή ακροάτρια: Κώνστα Ιωάννα. 

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε – Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.


 

H BOUTIQUE DE LA PARFUMERIE διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που χωρίς υπερβολή, περιλαμβάνει όλα τα αρώματα του κόσμου στα καταστήματά της.

Στα BOUTIQUE DE LA PARFUMERIE μπορούμε να βρούμε παλαιά αρώματα που δεν κυκλοφορούν πια, best seller μεγάλων οίκων, limited edition perfumes, νέα αρώματα, όλα στην πλέον εξειδικευμένη boutique αρωμάτων.

Όλα τα αρώματα είναι αποκλειστικά Eau de Perfume, και όχι μόνο έχουν 100% ομοιότητα με τα γνωστά αρώματα των διεθνών οίκων, αλλά έχουν μεγαλύτερη ένταση αρώματος και μεγαλύτερη διάρκεια που ξεπερνά τις 24 ώρες.

 

Καταστήματα:
Κολωνάκι: Ηρακλείτου 15
Μαρούσι: Μητροπόλεως 20
Γλυφάδα: Αγγ. Μεταξά 21
Νάξος: Πλατεία Πρωτοδικείου

 

Ενημερωθείτε ΕΔΩ για τους όρους του τρέχοντα διαγωνισμού.

 

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker