kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

«Το Ακρωτήρι των Κοραλλιών» της Σόνιας Σαουλίδου

Δηλώστε συμμετοχή στους καθημερινούς τηλεφωνικούς διαγωνισμούς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Από τη Δευτέρα 24 μέχρι την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ο 92,9 Kiss και οι εκδόσεις Ωκεανίδα σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε ένα δωρεάν αντίτυπο του αστυνομικού θρίλερ «Το Ακρωτήρι των Κοραλλιών» της Σόνιας Σαουλίδου.

Μείνετε συντονισμένοι στον 92,9 Kiss και δηλώστε συμμετοχή στους καθημερινούς τηλεφωνικούς διαγωνισμούς.

Οι νικητές των διαγωνισμών μπορούν να παραλαμβάνουν το δώρο τους από τα γραφεία του 92,9 Kiss εντός 10 ημερών με την επίδειξη της ταυτότητάς τους.

Σόνια Σαουλίδου - Το Ακρωτήρι των Κοραλλιών:

Η Σοφία, η Ανίκε και η Πατρίσια ακολουθούν διαφορετικές διαδρομές για να φτάσουν στο ίδιο μυστικό, ανακαλύπτοντας πού κρύβεται ο θίασος του κακού. Ένα παιχνίδι εξολόθρευσης αρχίζει κι ενώ τα πιόνια έχουν στηθεί για τη μάχη, το παρελθόν θα ανατρέψει τα πάντα. Κάποιος περίμενε χρόνια για να εκδικηθεί...

Η Σόνια Σαουλίδου, στο πρώτο φιλόδοξο αυτό πόνημά της ξετυλίγει αργά, βασανιστικά, το κουβάρι των εξελίξεων χωρίς ν’ αφήνει μέχρι τις τελευταίες σελίδες να διαφανεί το πρόσωπο του – της δολοφόνου, κρατώντας αμείωτη την αγωνία του αναγνώστη.

Ανάμεσα στις προαναφερόμενες ηρωίδες εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ένα παιχνίδι εξολόθρευσης όπου το θύμα γίνεται θύτης, και η εκδίκηση ένα πιάτο που τρώγεται … κρύο.

 

Εκδόσεις: Ωκεανίδα
Σελίδες: 448
Επιμελητής: Κωνσταντούρου Μαρία, Παπανικολάου Ελένη
Ημερομηνία Έκδοσης: 21/5/2019
Θέμα: Ελληνική πεζογραφία.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker