kiss-logo
Now playingLADY MARMALADE CHRISTINA AGUILERA, PINK, MYA & LIL' KIM
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Ραντεβού στην Κρήτη με την ΑΝΕΚ

Διεκδικήστε καθημερινά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και με επιστροφή με την ΑΝΕΚ LINES στην Κρήτη
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Διεκδικήστε καθημερινά ακτοπλοϊκά εισιτήρια και με επιστροφή με την ΑΝΕΚ LINES στην Κρήτη, για δύο άτομα σε δίκλινη καμπίνα και για το αυτοκίνητό σας! Συντονιστείτε καθημερινά στον Κiss 92,9 από τις 13:00 ως τις 15:00 με τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου. Δηλώστε συμμετοχή καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου. Οι κληρώσεις του διαγωνισμού πραγματοποιούνται στις εκπομπές της Παρασκευής.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ΚΡΗΤΗ με την ΑΝΕΚ LINES και προορισμό τα Χανιά ή το Ηράκλειο με ημερήσια δρομολόγια και έκπτωση 30% σε καμπίνες και οχήματα. Ταξιδεύουμε για Χανιά και Ηράκλειο σε 4κλινη καμπίνα και κερδίζουμε! Το ένα άτομο ταξιδεύει δωρεάν! Και για τα εισιτήρια της επιστροφής; 20% έκπτωση από όποιο λιμάνι της Κρήτης κι αν επιλέξετε! Aneksmart Bonus Program: Γίνετε μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης της ΑΝΕΚ LINES και ξεκινήστε να συλλέγετε πόντους για δωρεάν εισιτήρια και εκπτώσεις. Άμεση 10% έκπτωση στη Γραμμή Ηρακλείου σε κάθε ταξίδι για επιβάτες και Ι.Χ. Εγγραφές στα Πλοία και τα Κεντρικά Πρακτορεία ή στο www.aneksmart.gr κερδίζοντας έξτρα πόντους εγγραφής. Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στον επίσημο ιστότοπο της ANEK LINES www.anek.gr ή και τηλεφωνικά στο 2 10 41 97 400.

* Τα εισιτήρια ισχύουν κατόπιν διαθεσιμότητας για ένα έτος από την ημέρα της κλήρωσης, έκτος από το μήνα Αύγουστο. Επιπλέον δεν μπορούν να μεταφερθούν σε 3α πρόσωπα, ούτε να πουληθούν από τους νικητές.

ANEK LINES - Ραντεβού στην Κρήτη!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker