kiss-logo
Now playingEUPHORIA LOREEN
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O Bruno Mars λέει ότι η Adele είναι μεγάλη ντίβα!

O Bruno Mars μιλάει σε συνέντευξη για τη συνεργασία του με την Adele, στο "All I Ask".
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Bruno Mars λάτρεψε τη συνεργασία του με την Adele, στο "All I Ask" που περιέχεται στο album της '25', αλλά μιλώντας για τη συνάντηση τους ξεκαθάρισε ότι η Βρετανίδα τραγούδιστρια απαιτεί να γίνονται όλα με το δικό της τρόπο.
"Είναι superstar. Μπαίνοντας στο studio, έχει αυτό το attitude, είναι diva, αρχίζει και λέει 'δε θέλω να κάνω αυτό, δε μου αρέσει εκείνο'. Και μετά μόλις βρούμε τη μελωδία που της αρμόζει, αρχίζουμε να ηχογραφούμε και κάπως έτσι διαμορφώνονται τα τραγούδια της," ανέφερε ο Bruno Mars σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε.

"Είναι απίθανη! Υπήρξε στιγμή που τραγουδούσε και χωρίς υπερβολές, η φωνή της δημιούργησε δονήσεις στο ποτήρι με το νερό. Όπως βλέπαμε στο Jurassic Park! Το νερό άρχισε να δονείται. Έχει πολύ δυνατή και καλή φωνή, το γνωρίζει, είναι superstar."

Στην ερώτηση αν θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά, ανέφερε συγκεκριμένα: "Δεν ξέρω τι περιμένει. Εγώ είμαι της άποψης, 'Άντε, στείλε μου ένα email, πάμε να το κάνουμε'." Κι όσον αφορά τη Britney Spears που αναφέρθηκε στη συζήτηση, είπε: "Έλα μια βόλτα από το studio Britney. Γενικά αν κάποιος έχει όρεξη να δουλέψει, θα ήθελα πολύ να παρέχω τις γνώσεις μου, να συμμετέχω. Άσε που η Britney, είναι icon. Όπως και η Beyonce, η Rihanna. Όποιος θέλει να δουλέψουμε, πάμε να το κάνουμε. Είναι ωραίες οι συνεργασίες." 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker