kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Ποινή φυλάκισης αντιμετωπίζει ο Justin Timberlake

Σε μια προσπάθεια να παροτρύνει και άλλους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να ψηφίσουν ο Justin ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μια selfie...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Justin Timberlake κινδυνεύει να καταδικαστεί σε φυλάκιση 30 ημερών, ποινή που συνοδεύεται με καταβολή προστίμου αξίας 50 δολαρίων. Το αδίκημα του τραγουδοποιού είναι η λήψη και η ανάρτηση φωτογραφίας τύπου selfie, στη διάρκεια ψηφοφορίας του εν όψη των Προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Σε μια προσπάθεια να παροτρύνει και άλλους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να ψηφίσουν ο Justin ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μια selfie στην οποία εμφανίζεται μπροστά στο μηχάνημα εκτελώντας το πολιτικό του δικαίωμα της ψηφοφορίας.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Μόλις ταξίδεψα αεροπορικώς από το Λος Άντζελες στο Μέμφις. Μην ψάξετε για δικαιολογίες. Ίσως διεξάγεται και στη δική σας πόλη ψηφοφορία. Αν όχι, 8 Νοεμβρίου σίγουρα. Δηλώστε την προτίμησή σας επιλέγοντας να έχετε φωνή. Ψηφίστε».

Αυτό ακριβώς ήταν και το αδίκημα του, καθώς δε γνώριζε ότι στην πολιτεία του Τενεσί, η φωτογράφηση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας είναι αδίκημα και τιμωρείται με φυλάκιση.

Πάντως, η επίμαχη φωτογραφία έχει εξαφανιστεί από το λογαριασμό του καλλιτέχνη, ενώ σύμφωνα με μια πιο πρόσφατη δήλωση που έκανε η εισαγγελέας του Shelby County, ο τραγουδιστής φαίνεται πως ξεπέρασε τον άμεσο κίνδυνο ποινικής δίωξης.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker