kiss-logo
Now playingSOMEONE YOU LOVED (FUTURE HUMANS REMIX) LEWIS CAPALDI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Ο Phil Collins επιστρέφει και δηλώνει 'Not Dead Yet'

Κυκλοφορεί αυτοβιογραφία και ετοιμάζει νέα περιοδεία o Phil Collins
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Phil Collins δε θα βγει σε σύνταξη τελικά, ανακοινώνοντας εννέα Ευρωπαϊκές ημερομηνίες για τη νέα mini tour που ετοιμάζει και θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου από το Λονδίνο και το Royal Albert Hall.

Επίσης έχει ανακοινώσει ότι μέχρι στιγμής θα επισκεφθεί Γαλλία, Γερμανία (περιμένοντας κι άλλες χώρες να κλείσουν για το tour), ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του "Not Dead Yet".

Το group που θα τον συνοδέψει στην περιοδεία του, περιλαμβάνει εξαιρετικούς μουσικούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί μέσα στις δεκαετίες, ενώ ο 15χρονος γιος του Nicholas θα είναι ο drummer! Τα έχει ήδη κανονίσει με το σχολείο του γιου του, όπως είπε στη συνέντευξη που έδωσε, συμπληρώνοντας: "Η περιοδεία δε θα είναι πρόβλημα για το Nic. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι αν θα μπορέσει να συνεχίσει τα μαθήματα και τις ασχολίες που έχει."

(Μπορείτε να απολαύσετε το Nicholas να παίζει drums στο US Open, σε μία απίθανη εκτέλεση του "In The Air Tonight")

 

Οι πρόβες για την Ευρωπαϊκή του περιοδεία θα ξεκινήσουν το Μάιο κι ο Phil αναφέρει: "Θέλουμε να είναι ένα special show! Δεν υπάρχουν προς το παρόν νέα τραγούδια, αλλά θα παίξουμε σίγουρα κάποια που δεν τα έχει ξανακούσει το κοινό live. Το show είναι κυρίως από τη solo καριέρα μου αλλά δε θα παραλείψω και κάποια αγαπημένα μου των Genesis. Σίγουρα δύο, τρία μπορεί και περισσότερα από Genesis."

"Εκτός από την αυτοβιογραφία μου "Not Dead Yet", θα κυκλοφορήσει ένα τριπλό CD για να ολοκληρωθεί το comeback που ετοιμάζω. Επίσης θέλω να γυμναστώ λίγο παραπάνω και να μπω γρήγορα στο studio, να δω τι μπορεί να βγει," δήλωσε ο Phil Collins στη συνέντευξη τύπου που έδωσε.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker