kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Η έκπληξη στην Adele ήταν πολύχρωμη και γεμάτη αγάπη

Ο φίλος της Adele δημιούργησε ένα διαφορετικό happening στη συναυλία της!
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Adele την περασμένη Δευτέρα, γιόρτασε 5 χρόνια anniversary με το φίλο της Simon Konecki. Μόνο που δεν ήταν η συνηθισμένη γιορτή που θα έκανε κάποιο ζευγάρι.

Η Adele βρίσκεται σε περιοδεία και στο τέλος κάθε συναυλίας, λευκό confetti πέφτει στους χιλιάδες fans που πηγαίνουν να την απολαύσουν live. Είναι όλα χειρόγραφα και περιέχουν στίχους από τα τραγούδια της, ένα υπέροχο δώρο δηλαδή στους fans που συρρέουν να την ακούσουν.

Όμως την περασμένη Δευτέρα ο φίλος της Simon Konecki μετέτρεψε το live , σε ένα διαφορετικό πάρτι, αφού τα συνηθισμένα λευκά confetti αντικαταστάθηκαν από πολύχρωμα χαρτάκια.

Ήταν το δώρο του για την Adele αφού εκτός από στίχους, πολλά έγραφαν “Happy Anniversary!” , “Love you long time” κι άλλα προσωπικά μηνύματα. Όπως φαίνεται η αγάπη δεν έχει χαθεί (μιλώντας γενικότερα) κι ο καθένας βρίσκει το δικό του τρόπο να την εκφράσει.

Σε άλλη συναυλία της η Adele αποκάλυψε κάτι άλλο , λέγοντας στο κοινό: 

«Ο γιος μου θα γίνει 4 ετών σύντομα. Αισθάνομαι πολύ συγκινημένη γι'αυτό καθώς νιώθω ότι αφού τα παιδιά κλείσουν τα τέσσερα, δεν είναι πλέον τα μωρά σου. Το στομάχι μου πονάει λίγο με αυτή τη σκέψη. Είναι κάπως, μωρό, μωρό, μωρό, θέλω ένα μωρό! Δεν είμαι έγκυος. Αυτό θα συμβεί αφού τελειώσω την περιοδεία μου.» 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker