kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

H Madonna, Γυναίκα της Χρονιάς για το Billboard 2016

Η βασίλισσα της ποπ, επίσημη καλεσμένη στην τελετή των ενδέκατων ''Billboard Women In Music'' που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Νέας Υόρκης στις 16 Δεκεμβρίου 2016
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η βασίλισσα της ποπ αποδέχτηκε την πρόταση του Billboard για να παραστεί ως επίσημη καλεσμένη στην τελετή των ενδέκατων ''Billboard Women In Music'' που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Νέας Υόρκης στις 16 Δεκεμβρίου 2016.

Την ίδια θέση είχαν στο παρελθόν καταλάβει άλλες σπουδαίες γυναίκες από το χώρο της μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων οι: Taylor Swift, Pink, Katy Perry και Beyoncé.

Η τελετή της απονομής βρίσκει τη διάσημη περφόρμερ της ποπ σε μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας της, καθώς κατάφερε να είναι η πρώτη solo artist σε συνολικά έσοδα που προέρχονται μόνο από περιοδεία.

Όπως αναφέρει το Billboard Boxscore, τα συνολικά έσοδα της Madonna από τις περιοδείες της ξεπερνούν το 1.31 δισεκατομμύριο δολάρια.

Από αυτά, μόνο τα έσοδα της τελευταίας περιοδείας της με τίτλο Rebel Heart, ανέρχονται στο ποσό των 170 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker