kiss-logo
Now playingI'M GOOD (BLUE) DAVID GUETTA, BEBE REXHA
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ντουέτο της Miley Cyrus με τον Billy Idol

Η ηλικίας 23 χρονών ποπ σταρ, μοιράστηκε τη σκηνή του T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, ερμηνεύοντας σε ντουέτο με το Βρετανό βετεράνο...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Miley Cyrus άφησε άναυδο το κοινό του iHeartRadio Music Festival, όταν εμφανίστηκε ζωντανά στη σκηνή ως καλεσμένη του πανκ ρόκερ Billy Idol.

Η ηλικίας 23 χρονών ποπ σταρ, μοιράστηκε τη σκηνή του T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, ερμηνεύοντας σε ντουέτο με το Βρετανό βετεράνο την επιτυχία του από το 1983, Rebel Yell.

Ο εξηντάχρονος πια Idol εντυπωσίασε το κοινό με τις επιτυχίες που ερμήνευσε, ενώ ξεσήκωσε τους φανατικούς του φίλους με τα τραγούδια Dancing with Myself και White Wedding, πριν καλέσει τη νεαρή Miley για μια ερμηνεία-εκπληξη.

Η Miley Cyrus είχε τραγουδήσει ξανά στο παρελθόν τραγούδι του William Broad (ή αλλιώς Billy Idol), όταν το 2012 εμφανίστηκε στο Divas show του VH1 ερμηνεύοντας το Rebel Yell.

Το φετινό iHeartRadio festival πάντως, ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση των U2 τους οποίους προλόγισε ο ηθοποιός Sean Penn, καθώς και με τις εμφανίσεις των Sia, Drake, Sting, Britney Spears και Usher.

 

Δείτε το βίντεο με τους δυο ερμηνευτές ζωντανά από τη σκηνή του iHeartRadio Festival 2016:

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker