kiss-logo
Now playingI WANT IT THAT WAY BACKSTREET BOYS
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Συνελήφθη για οπλοκατοχή ο Coolio

Η ανακάλυψη του όπλου έγινε αφού ο Coolio είχε περάσει από τον έλεγχο των αποσκευών και είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο γνωστός ράπερ Artis Leon Ivey Jr, ή αλλιώς Coolio, συνελήφθη όπως διαβάζουμε για οπλοκατοχή, στην προσπάθεια του να περάσει στα κρυφά ένα περίστροφο από τα ελεγκτικά μηχανήματα του αεροδρομίου του Λος Άντζελες.

Το περίστροφο του ηλικίας 53 ετών βραβευμένου με Γκράμι καλλιτέχνη, ήταν τοποθετημένο στις αποσκευές του και όπως ανακοινώθηκε ήταν γεμάτο και κλεμμένο.

Η ανακάλυψη του όπλου έγινε αφού ο Coolio είχε περάσει από τον έλεγχο των αποσκευών και είχε επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.

Η αστυνομία του αεροδρομίου αναγκάστηκε να τον αποβιβάσει από το αεροπλάνο και να τον θέσει υπό κράτηση. Ο ίδιος ο τραγουδιστής πάντως κάνει λόγο για παρεξήγηση.

Να θυμίσουμε ότι ο συνθέτης του "Gangsta's Paradise", έχει καταφέρει να καταγράψει πωλήσεις της τάξης των 17 εκατομμυρίων αντιτύπων σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έχει γνωρίσει επιτυχία και χάρη στις εμπνευσμένες συνεργασίες του με αξιόλογους καλλιτέχνες και DJ's, όπως οι Benny Benassi, Ives la rock και Paul Oakenfold, ενώ στο ενεργητικό του προσμετράται η συνεργασία του με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη και συνθέτη μουσικής, Ennio Morricone.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker