kiss-logo
Now playingCOCO JUMBO MR. PRESIDENT
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Kelly Clarkson: Ο πρώην σύζυγός της δεν την έβρισκε αρκετά σέξι για το "The Voice"

Ευτυχώς χώρισαν
Text Size:
  • A
  • A
  • A

k.jpg

φωτογραφία από The Today Show
By
KISS 929

Το διαζύγιο της Kelly Clarkson από τον πρώην πλέον, σύζυγό της, Brandon Blackstock, αντικειμενικά δεν υπήρξε και το πιο εύκολο και αβίαστο των τελευταίων χρόνων, αφού δημιουργήθηκε αρκετή ένταση ανάμεσά τους, προτού χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι τους.

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Brandon δε θεωρούσε πως η Kelly είχε αρκετό sex appeal, όταν εκείνη έδειξε ενδιαφέρον να πάρει τη θέση κριτή και coach στο αμερικανικό "The Voice". Μάλιστα, με βάση αυτές τις περιγραφές και πληροφορίες, ο Brandon είχε υποστηρίξει πως το κανάλι του NBC θα ήθελε κάποιο πρόσωπο σέξι, όπως η Rihanna και όχι την ίδια.

"Μία σύζυγος ποτέ δε ξεχνά τη φορά που της λένε ότι δεν είναι σύμβολο του σεξ, είναι μία ατάκα που μένει", φαίνεται να είχε δηλώσει η Clarkson στον δικηγόρο της, Ed McPherson, ενώ σύμφωνα με τα όσα η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε, αργότερα ο σύζυγός της άλλαξε τροπάριο και έπεισε τελικά το NBC να την προσλάβει υπό την "απειλή" ότι αλλιώς θα συμμετάσχει στο "American Idol".

Πάντως, το σέξινες δεν είμαστε σίγουροι εάν παίζει ρόλο, γιατί τελικά η Kelly κέρδισε το "The Voice" όχι μία και δύο φορές, αλλά πολύ περισσότερες, οπότε... Joke's on you, Brandon!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker