kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Robbie Williams: Πώς ήταν να παρακολουθεί τη ζωή του στο Netflix;

Η νέα απολαυστική συνέντευξη του Robbie
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παραγωγές που απολαύσαμε κατά τη διάρκεια του 2023, ήταν φυσικά και το docuseries για τη ζωή και την καριέρα του Robbie Williams, που έριξε φως σε μία σειρά από κομβικά σημεία της εξέλιξής του, όπως οι προκλήσεις ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

"Όταν το Netflix και η εταιρεία του Ridley Scott έρχονται και σου λένε '΄θα θέλαμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ για σένα και να το βγάλουμε στην πλατφόρμα του Netflix', ξέρεις, θέλω την προσοχή, νιώθω τιμή, οπότε τι άλλο θα έλεγε κάποιος που θέλει προσοχή, 'ναι, φυσικά'", δήλωσε ο Robbie σε νέα συνέντευξη στο Billboard Pop Shop Podcast.

"Δεν το έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι αυτό, δεν υπάρχει ομάδα υποστήριξης για να παρακολουθείς το τραύμα σου. Όμως ήταν ενδιαφέρον, έφευγα από το δωμάτιο κάθε μέρα και πήγαινα στο κρεβάτι μαζί με τη σύζυγό μου και προσπαθούσα να εξηγήσω το πώς ακριβώς αισθανόμουν. Έχει λειτουργήσει θεραπευτικά από τότε που έχει κυκλοφορήσει, όμως δεν ήταν έτσι όταν τα ζούσα όλα, ήταν πολύ τραυματική η εμπειρία".

Μάλιστα ο Robbie βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί ξανά στο κομμάτι της ψυχικής υγείας, που είναι τόσο σημαντικό να ακούγεται από πρόσωπα αυτού του επιπέδου αναγνωρισιμότητας.

"Η ψυχική υγεία δε συζητιόταν ιδιαίτερα. Και όταν μιλούσα για αυτό τότε, με ειρωνεύονταν πως ήμουν παραπονιάρης ή γκρινιάρης. Και αυτό με αποξένωνε ακόμα περισσότερο σε ένα σημείο απομόνωσης και κατάθλιψης και άγχους και σωματικής δυσμορφίας. Και αγοραφοβίας. Και όλα αυτά μαζί, ξέρεις, εάν βάλεις πάνω σε όλα και το γεγονός πως δε μπορείς να μιλήσεις για αυτά, γίνεται ακόμα χειρότερο".

Μεταξύ άλλων, ο Robbie αναφέρθηκε σε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες που παρουσιάζουν shows, τα οποία διαρκούν μέχρ και τρεις ώρες, όπως για παράδειγμα η Taylor Swift, ο Sir Paul lMcCartney, και χωρίς να ρίξει shade σε κανέναν, γιατί πραγματικά τους εκτιμά, ο ίδιος είναι μίας διαφορετικής φιλοσοφίας για τις ζωντανές εμφανίσεις.

"Είναι εντυπωσιακό που βρίσκονται στη θέση και μπορούν να το κάνουν, ειδικά άνθρωποι στα 80 τους. Όμως ξέρεις τι θα ήθελα ως fan; Θέλω να ακούσω όλα τα hits. Και να διασκεδάσω για περίπου 90 με 100 λεπτά. Και μετά να πάω σπίτι μου ευτυχισμένος. Δεν έχω τη συγκέντρωση να παρακολουθήσω κάτι για τρεις ώρες".

Μπορεί και να έχει point!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker