kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Selena Gomez: Το επόμενο album μπορεί να είναι και το τελευταίο

Η αγαπημένη star μίλησε για απομάκρυνση από τη βιομηχανία της μουσικής
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Selena Gomez μάλλον είναι πάρα πολύ έτοιμη για συνταξιοδότηση από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, κάτι που - για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς - δε μας φαίνεται και τόσο παράξενο, ειδικά εάν σκεφτεί κανείς πόσο σπάνιες είναι πλέον οι επίσημες κυκλοφορίες της διάσημης star, αλλά και πόσο τοξικό μπορεί κατά καιρούς να γίνει το προσκήνιο για την ψυχική της υγεία.

Η αγαπημένη star αναφέρθηκε στα μελλοντικά της βήματα και στο γεγονός πως ίσως η όποια επόμενη δισκογραφική της δουλειά, να είναι και η τελευταία της καριέρας της.

Η ίδια δήλωσε στο SmartLess podcast με οικοδεσπότες τους Jason Bateman, Will Arnett και Sean Hayes, πως "ξεκίνησα να διασκεδάζω πολύ με τη μουσική και είναι απολαυστικό πολύ να το βρίσκεσαι σε περιοδεία. Όμως έκανα το τηλεοπτικό μου show την ίδια στιγμή ('Wizards of Waverly Place'), οπότε τα έβρισκα όλα πολύ διασκεδαστικά και συνέχισα να το κάνω, όμως πλέον όσο μεγαλώνω, θα ήθελα να βρω κάτι που να μπορώ να 'κλειδώσω'".

Μάλιστα, πολύ χαρακτηριστικά η Selena, που πρωταγωνιστεί και κάνει παραγωγή στην πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Disney+, "Only Murders in the Building" δήλωσε πως "νιώθω ότι έχω ένα ακόμα album μέσα μου, όμως μάλλον θα διάλεγα την υποκριτική. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, ποτέ δεν είχα πραγματικά την πρόθεση να γίνω full-time τραγουδίστρια, όμως προφανώς αυτό το χόμπι εξελίχθηκε σε κάτι άλλο".

Εμείς πάντως, είμαστε fan αυτής της επιλογής, μιας που η Selena συν τοις άλλοις, έχει και το άκρως επιτυχημένο beauty brand του Rare Beauty, οπότε σίγουρα μπορεί να αποχωρήσει από τη μουσική οποιαδήποτε στιγμή θελήσει και ειδικά εάν αυτό θα την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη!

We're here for it!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker