kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Η Selena Gomez μιλά για τη νέα της σχέση: "Θέλω να είναι υγιής"

Η καινούργια συνέντευξη στη Vogue
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Σε μία καινούργια συνέντευξη στη Vogue, στην έκδοση συγκεκριμένα México y Latinoamérica που κυκλοφόρησε χθες, η Selena Gomez εντυπωσιάζει σε ένα εξαιρετικό εξώφυλλο, αλλά και σε μία απολαυστικότατη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας η pop star ανοίγεται για τις προκλήσεις της ερωτικής της ζωής και για το πόσο δύσκολο είναι να βρεις έναν άνθρωπο που πραγματικά και αυθεντικά να σε νοιάζεται και να σε φροντίζει.

"Είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον που να μπορεί να σε ακούει και να νοιάζεται για σένα, όμως όταν συμβαίνει είναι εξαιρετικό και θες να είναι υγιές", δήλωσε στη συνέντευξη, η οποία μεταφράστηκε μέσω Google από τα ισπανικά, σε όλα τα γνωστά ΜΜΕ.

Και μπορεί να μην ανέφερε ονομαστικά σε αυτές τις δηλώσεις τον Benny Blanco, όμως το περιοδικό ξεκαθάρισε πως η Selena επιβεβαίωσε το ειδύλλιό τους, ενώ προετοιμαζόταν για κυκλοφορία το νέο τεύχος.

Και εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να είμαστε χαρούμενοι που η Selena επιτέλους χαμογελά, όποιος και εάν κρύβεται πίσω από αυτό το χαμόγελο, παρά τα επικριτικά σχόλια που μπορεί να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, συγκρίνοντας τον τωρινό της σύντροφο με πρώην.

That never ends well!

FYI, ας πούμε ένα μπράβο στη Selena που ταυτόχρονα με αυτό το cover της Vogue, βρίσκεται και στο εξώφυλλο της έκδοσης της Ιαπωνίας, γιορτάζοντας την 25η επέτειο του θρυλικού περιοδικού!

Φωτογραφίες: Daily Mail

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker