kiss-logo
Now playingRITMO BLACK EYED PEAS feat. J BALVIN
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

SZA: Δεν έχει στόχους μετά την τεράστια επιτυχία του "SOS"

Και αυτό είναι απολύτως οκ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

s.jpg

φωτογραφία από Complex
By
KISS 929

Αντικειμενικά να το δει κανείς, το "SOS" της SZA είναι από τους καλύτερους δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια και μετά την τεράστια επιτυχία του, που ακόμα δεν έχει κάνει full circle καθώς έρχονται και τα Grammy, η SZA φαίνεται να μην έχει ιδιαίτερους άλλους στόχους.

Και αυτό είναι απολύτως οκ, θα συημπληρώσουμε εμείς!

Όταν σε πρόσφατη συνέντευξη, ο Zane Lowe τη ρώτησε για τα επόμενα βήματα και για το τι θέλει να πετύχει μελλοντικά, η απάντηση της SZA ήταν η εξής:

"Δεν έχω άλλους στόχους και αυτό ακούγεται απαίσιο, όμως... έχω ήδη γίνει πλατινένια. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το καταφέρω ποτέ αυτό. Πούλησα κάμποσους δίσκους. Γνώρισα τον Stevie Wonder, συνάντησα τη Beyoncé και δούλεψα μαζί της, κατάφερα να βρεθώ με τον Frank Ocean. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήρθαν μαζί μου σε όλες αυτές τις cool χώρες που εμφανιζόμουν ζωντανά. Κατάφερα να γίνω headliner σε φεστιβάλ".

Και εάν τα βάλεις κάτω, ένα δίκιο το έχει!

"Τι άλλο θα μπορούσα να θέλω; Είμαι υποψήφια για Grammys, έχω ήδη κερδίσει ένα. Είμαι οκ, έχουν τελειώσει όλα για μένα προσωπικά. Οτιδήποτε πέρα από αυτά θα είναι περισσότερο από ό,τι θέλησα ή ονειρεύτηκα ποτέ".

Cool girl!

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker