kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

A$AP Rocky: Η πιο όμορφη συνεργασία με τη Rihanna είναι τα παιδιά τους

Η νέα συνέντευξη του γνωστού rapper
Text Size:
  • A
  • A
  • A

a.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μπορεί A$AP Rocky και Rihanna να έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε μουσικό επίπεδο, όμως ο διάσημος rapper δήλωσε σε νέα του συνέντευξη πως η καλύτερη συνεργασία που έχει κάνει ποτέ με τη σύντροφό του είναι χωρίς συζήτηση, τα δύο τους παιδιά.

A$AP Rocky και Rihanna έχουν αποκτήσει δύο αγόρια, τον ενός έτους RZA και τον μόλις τριών μηνών Riot και στην υπέροχη αυτή οικογένεια αναφέρθηκε ο Rocky μιλώντας στο Complex.

«Νομίζω ότι κάνουμε καλή δουλειά όταν συνεργαζόμαστε στο να δημιουργήσουμε παιδιά. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη δημιουργία μας μέχρι σήμερα. Τίποτα δεν είναι καλύτερο εκεί έξω από αυτό, κανένα σχέδιο. Είχαμε έναν τρίτο σχεδιαστή που ήρθε και μας βοήθησε – έναν σχεδιαστή φάντασμα που λέγεται Θεός και δημιούργησε τα πάντα, ώστε εμείς να αποκτήσουμε αυτούς τους όμορφους αγγέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Rocky.

«Είναι τόσο απερίγραπτο. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα στη ζωή. Είμαι μέλος ενός club τώρα, ενός club μπαμπά. Βλέπεις έναν μπαμπά, βλέπεις εμένα. Είμαι φουλ μπαμπάς αυτή τη στιγμή. Το να βρίσκομαι έξω και να δουλεύω και να είμαι δημιουργικός, μου δίνει περισσότερη ενέργεια, για να σκεφτώ τα πράγματα και να τα ρουφήξω σαν σφουγγάρι τώρα που είμαι μπαμπάς, γιατί έχω μία τελείως διαφορετική οπτική», δήλωσε ο rapper.

«Όμως ειλικρινά, βοηθά όταν γυρίζεις σπίτι στην οικογένειά σου και στο μωρό σου και δεν μπορώ καν να το περιγράψω, φίλε μου. Γυρίζεις στον παράδεισο κάθε μέρα και είμαι τόσο ευγνώμων. Ο Θεός είναι καλός, φίλε».

Δείτε περισσότερα!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker