kiss-logo
Now playingCALM DOWN REMA & SELENA GOMEZ
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η Taylor Swift είχε την πιο Barbie στιγμή on stage

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η star είναι η αληθινή Barbie
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Εύκολα θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε την Taylor Swift ως τη Barbie της πραγματικής και αληθινής ζωής, και τον Travis Kelce σίγουρα τον αντίστοιχο Ken με πολύ πιο iconic Kenergy από τον original, και αυτό αποδείχτηκε και στη σκηνή της Eras Tour.

Συγκεκριμένα, η TayTay είχε την πιο Barbie στιγμή στην τελευταία της συναυλία στη Βραζιλία, όταν της έσπασε πάρα πολύ νωρίς κατά τη διάρκεια του show, το τακούνι της μπότας της, με αποτέλεσμα να «βγάλει» όλο το υπόλοιπο act ακροπατώντας στη μύτη του ποδιού της, προκειμένου να κρατηθεί στο αντίστοιχο ύψος του τακουνιού.

Αυτό προφανώς και θύμισε έντονα την εικόνα με τα πόδια της Barbie, όταν βγάζει τα παπούτσια της, αλλά συνεχίζει να έχει «κλίση» από τα τακούνια, δημιουργώντας μία υπέροχη σύνδεση της αγαπημένης κούκλας με την Taylor.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

Ίσως μία στιγμή, στην οποία μπορεί να χαμογελάσει μετά από ιδιαιτέρως δύσκολες στιγμές η διάσημη star, με τον Travis Kelce αντιστοίχως να δίνει μία υπέροχη συνέντευξη, μιλώντας για τη σύντροφό του με τα πιο όμορφα λόγια που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

«Ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος των λέξεων, όμως με το να βρίσκομαι γύρω της, να βλέπω πόσο έξυπνη είναι η Taylor, είναι γα**μένα εντυπωσιακό. Μαθαίνω κάθε μέρα», δήλωσε ο παίκτης του NFL.

«Προφανώς και δεν έχω βγει ποτέ ξανά με κάποια που έχει αυτή την αύρα, ποτέ δεν έχω διαχειριστεί κάτι αντίστοιχο. Όμως ταυτόχρονα, δε φεύγω μακριά από όλο αυτό. Ο εξονυχιστικός έλεγχος που δέχεται, το πόσο έχει έναν μεγεθυντικό φακό πάνω της, κάθε μέρα, παπαράτσι έξω από το σπίτι της, σε κάθε εστιατόριο που πάει, μετά από κάθε πτήση και εκείνη απλά ζει και απολαμβάνει τη ζωή. Όταν συμπεριφέρεται έτσι, το σωστό που έχω να κάνω είναι να μην το χαλάσω».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker