kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Gwyneth Paltrow: «Στάζει μέλι» για τον πρώην της Chris Martin

Οι καλύτεροι πρώην που έχουν υπάρξει ποτέ
Text Size:
  • A
  • A
  • A

g.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin σίγουρα έχουν γράψει ιστορία στα δεδομένα του διεθνούς star system, καθώς όλοι θυμόμαστε το θρυλικό «conscious uncoupling» με το οποίο ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2014.

Όμως ποτέ ξανά δεν έχουν υπάρξει τόσο iconic πρώην σύντροφοι και σύζυγοι, που να έχουν αυτού του είδους την ανεπανάληπτη και τόσο υγιή σχέση μεταξύ τους, μεγαλώνοντας τα παιδιά τους και ταυτόχρονα, κρατώντας δίπλα τους τους ιδανικούς ανθρώπους που φέρνουν ευτυχία.

Η Gwynie μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Chris και ειλικρινά, θα μας φαινόταν περίεργο να ΜΗΝ το έκανε, πρώτον, γιατί είναι γνωστή η σχέση τους και δεύτερον, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο λατρεμένος είναι ο frontman των Coldplay.

«Έχει αυτό το γλυκό και παιδικό πνεύμα και αγαπώ το ότι μπορεί να λέει ‘πάμε να πηδήξουμε στον ωκεανό’ ενώ κάνει κρύο ή ‘πάμε σε αυτό το περίεργο κατάστημα με κιθάρες’. Πάντα θέλει να ζει αυτές τις διασκεδαστικές περιπέτειες με τα παιδιά και να κάνει αυτές τις δραστηριότητες», δήλωσε η ηθοποιός.

«Έχει μία πραγματική γλυκύτητα. Και αυτό το φέρνει στο σπίτι όταν έρχεται και μπαίνει στον ρόλο του γονέα. Λείπει αρκετά, βρίσκεται στον δρόμο πολύ, όμως είναι λες και έρχεται και φέρνει μαζί του αστερόσκονη».

So cute!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker