kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

P!nk: Έτοιμη να μοιράσει 2.000 απαγορευμένα βιβλία στους fans της

Τι προγραμματίζει για τις επόμενες συναυλίες στη Florida
Text Size:
  • A
  • A
  • A

p.jpg

φωτογραφία από Shape
By
KISS 929

Η Αμερική έχει τους δικούς της κανόνες που ενίοτε δε βγάζουν κανένα απολύτως νόημα, και αυτούς τους κανόνες έχει αποφασίσει να αψηφήσει η P!nk, καθώς ετοιμάζεται να μοιράσει απαγορευμένα βιβλία στις συναυλίες που θα πραγματοποιήσει στη Florida.

Μεταξύ άλλων, πρόκειται για αντίτυπα των «The Family Book», «The Hill We Climb», «Girls Who Code», όλα βιβλία που έχουν απαγορευτεί λόγω του περιεχομένου τους, σε σχολεία και βιβλιοθήκες της Florida.

«Τα βιβλία ήταν ανέκαθεν μία ιδιαίτερη χαρά για εμένα από τότε που ήμουν παιδί και αυτός είναι ο λόγος που είμαι αντίθετη στο να υποστηρίξω και απλά να παρακολουθώ βιβλία να απαγορεύονται σε σχολεία», δήλωσε σε ανακοίνωσή της η P!nk.

«Είναι ιδιαιτέρως απεχθές να βλέπεις τις Αρχές να ‘χτυπούν’ βιβλία σχετικά με τη φυλή και τον ρατσισμό και να είναι εναντίον LGBTQ συγγραφέων και έγχρωμων ανθρώπων. Έχουμε κάνει τόσα βήματα προς την ισότητα σε αυτή τη χώρα και κανένας δε θα έπρεπε να θέλει να επιστρέψουμε προς τα πίσω».

FYI, περισσότερα από 1.400 βιβλία έχουν απαγορευτεί από τα δημόσια σχολεία και τις βιβλιοθήκες στην πολιτεία της Florida. Η πλειοψηφία τους είναι βιβλία με θεματικές γύρω από τον ρατσισμό, τη σεξουαλικότητα, το φύλο και την ιστορία. 

Δες περισσότερα ΕΔΩ!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker