kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Grammy 2024: Lana Del Rey & Miley Cyrus αντιδρούν στις υποψηφιότητες

Γυναικεία υπόθεση η φετινή τελετή
Text Size:
  • A
  • A
  • A

l.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ήταν αναμενόμενο και απολύτως δικαιολογημένο, αυτή η χρονιά να ανήκει μουσικά στις γυναίκες και πέρα από τα charts τους προηγούμενους μήνες, δε θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από τις υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Grammy.

Εκεί όπου, μεταξύ άλλων, είδαν το όνομά τους τόσο η Lana Del Rey (που μάλλον δεν το περίμενε), όσο και η Miley Cyrus.

«Ξύπνησα έκπληκτη», δήλωσε στο instagram η Lana. «Πολύ ενθουσιασμένη για αυτές τις υποψηφιότητες Grammy. Πέντε!», ανέφερε η star που φιγουράρει στις κατηγορίες album of the year, best alternative album, song of the year, best alternative music performance και best pop duo/group performance.

Συν ότι η Lana συμμετείχε σε δύο ακόμα albums που είναι κυρίαρχα φέτος στις υποψηφιότητες, το «Midnights» της Taylor Swift και το «World Live Radio (‘Life Lesson’)» του Jon Batiste.

«Είναι τόσο ευχάριστη μέρα. Το βασικότερο είναι ειλικρινά πόσο ενθουσιασμένοι είναι όλοι, πόσα τηλέφωνα χτυπάνε, με επικοινωνία, για να πουν ‘γεια’. Τα πάντα είναι μέρος της διαδικασίας και αυτό είναι ένα ακόμα εκπληκτικό πράγμα που συμβαίνει», λέει με χαμόγελο η αγαπημένη star.

Η Miley από την άλλη, μίλησε για την κυριαρχία γυναικών που δε γίνεται παρά να σε εντυπωσιάζει!

«Συγχαρητήρια σε όλα τα υποψήφια ονόματα των φετινών Grammy. Το να βλέπω γυναίκες να κερδίζουν και να κυριαρχούν στη μουσική βιομηχανία, με κάνει περήφανη. Είναι χαρά να είσαι υποψήφια και εκπληκτικό να κερδίζεις, όμως το να αγαπά κόσμος τη μουσική μου σε όλο τον κόσμο, είναι το πραγματικό βραβείο», έγραψε η Cyrus.

«Σε όλα τα Smilers, σας γιορτάζω κάθε μέρα. Η χαρά σας είναι η ευφορία μου. Η ομάδα μου και όλοι οι συνεργάτες είναι αναντικατάστατοι και ανεκτίμητης αξίας κομμάτια αυτού του παζλ. Σας αγαπώ όλους. Σας ευχαριστώ που κάνατε το Endless Summer Vacation τόσο γλυκό».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker