kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Παρακάλεσε τους fans να μην πετούν πράγματα στη σκηνή

Με όλη την αγάπη που τους έχει
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από InStyle
By
KISS 929

Κάπως φαίνεται πως συνεχίζεται αυτή η τάση που έχουν οι fans εδώ και μερικούς μήνες, να θεωρούν πως έχουν το ελεύθερο να πετάνε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, πάνω στη σκηνή.

Η Taylor Swift μάλλον το είχε γλιτώσει αυτό τόσο καιρό, μιας που και οι fans της τής δείχνουν ιδιαίτερο σεβασμό, αγάπη και φροντίδα κατά τη διάρκεια των ζωντανών της εμφανίσεων, αλλά τελικά παντού υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Έτσι, ενώ βρισκόταν στο Buenos Aires, η Tay παρακάλεσε τους fans να μην πετούν αντικείμενα πάνω στη σκηνή, ακόμα και εάν είναι δώρα για την ίδια ή την ομάδα της, επεξηγώντας μάλιστα, και τον λόγο που αυτό την αγχώνει τόσο πολύ.

«Απλά επειδή επικοινωνία σημαίνει να έχεις διακριτικά, υγιή όρια, πραγματικά με φρικάρει όταν πετάγονται πράγματα πάνω στη σκηνή. Γιατί εάν βρίσκεται κάτι πάνω στη σκηνή, μπορεί να γλιστρήσει σε αυτό ένας χορευτής. Το αγαπώ που αγοράσατε δώρα και είναι τόσο όμορφη κίνηση, όμως απλά μπορείτε να μην τα πετάτε πάνω στη σκηνή; Σας αγαπώ τόσο πολύ», δήλωσε η Tay κατά τη διάρκεια του evermore set της συναυλίας της.

Και δίκιο είχε!

Δείτε το στιγμιότυπο ΕΔΩ!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker