kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Britney Spears: «Η πιο iconic pop γυναίκα της γενιάς μας» - Για ποια το είπε

Η throwback φωτογραφία της αγαπημένης star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από ABC News
By
KISS 929

Λατρεύουμε να βλέπουμε γυναίκες να σαπορτάρουν άλλες γυναίκες και αυτή είναι μία από τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, καθώς η Britney Spears, χρησιμοποιώντας μία throwback φωτογραφία, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Taylor Swift.

Ενώ η Tay βρισκόταν για ζωντανές εμφανίσεις στο Buenos Aires, η Brit «ανέβασε» μία φωτογραφία των δυο τους από το 2003, όταν η Swift ήταν περίπου 13 ή 14 ετών και λίγο αργότερα, όταν συναντήθηκαν ξανά στα MTV Video Music Awards του 2008.

«Κατά τη διάρκεια της Oops περιοδείας, κάποιος μου χτύπησε την πόρτα. Ένας καλός μου φίλος τότε, ήταν βοηθός του manager μου που προσπαθούσε και αυτός να γίνει manager επίσης. Άκουσα το χτύπημα και μου είπε ‘έχω ένα κορίτσι που τη λένε Taylor, θέλει να περάσει μέσα και να τραγουδήσει για σένα’ και φυσικά δέχτηκα αμέσως», έγραψε η Britney στο online flashback της.

«Μπαίνει μέσα και εκείνη τραγουδά ένα όμορφο τραγούδι με την κιθάρα της και σκεφτόμουν ‘ουάου, ουάου, είναι απίστευτη’. Τραβήξαμε μία φωτογραφία και μετά έγινε η πιο iconic pop γυναίκα της γενιάς μας», ολοκληρώνει την περιγραφή της η Spears, αναφερόμενη προφανώς στο τεράστιο φαινόμενο που λέγεται Taylor Swift!

So sweet!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker