kiss-logo
Now playingLOSING MY RELIGION R.E.M.
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η Taylor Swift είναι η καλλιτέχνιδα της χρονιάς για την Apple Music

Ένας τίτλος που πραγματικά αξίζει
Text Size:
  • A
  • A
  • A

tay.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Για να μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει τη φετινή κυριαρχία της Taylor Swift, θα πρέπει απλά να είχε τα μάτια κλειστά κάτω από μία πέτρα τους προηγούμενους 10 μήνες και για την Apple Music σίγουρα δεν ισχύει αυτό.

Επίσημα για το 2023 η Taylor Swift είναι η καλλιτέχνιδα της χρονιάς, artist of the year για την Apple Music, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε χθες το απόγευμα.

Μουσικές κυκλοφορίες που σημείωσαν ρεκόρ, κυριαρχία στα charts, μία τεράστια κινηματογραφική επιτυχία, μία ιστορική παγκόσμια περιοδεία, τα πάντα πάνω στην Taylor Swift υποδηλώνουν ότι βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου επαγγελματικά, για πρώτη φορά τόσο έντονα στα τόσα χρόνια καριέρας!

«Νιώθω τέτοια τιμή που είμαι η Artist of the Year για την Apple Music. Ευχαριστώ τον καθέναν από εσάς που κάνατε αυτόν τον χρόνο τον πιο απίστευτο, ευτυχισμένο και εορταστικό της ζωής μου. Από το να στριμάρετε τη μουσική χωρίς σταματημό μέχρι να ουρλιάζετε μαζί μου στην πραγματική ζωή κατά τη διάρκεια των shows, να χορεύετε χαοτικά μέσα σε κινηματογραφικές αίθουσες, τίποτα από όλα αυτά δε θα ήταν πιθανό χωρίς εσάς. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ», δήλωσε η TayTay.

You deserve this, girl!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker