kiss-logo
Now playingWON'T FORGET YOU SHOUSE
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Robbie Williams: Αποκαλύπτει το «μαγικό» romance με τη Geri Halliwell

Ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ έρχεται στις οθόνες μας
Text Size:
  • A
  • A
  • A

r.jpeg

φωτογραφία από The Telegraph
By
KISS 929

Μετά το docuseries για τον David Beckham, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουμε το αντίστοιχο που έρχεται στις οθόνες μας με κεντρικό ήρωα τον Robbie Williams, γιατί ποιος δεν αγαπά ένα bad boy που τελικά βρήκε αυτό που έψαχνε;

Ο Robbie μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει πτυχές του romance με τη Geri Halliwell και το πόσο πραγματικά ευτυχισμένος ήταν μαζί της, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε την ίδια περίοδο τον δαίμονα του αλκοολισμού.

«Ήταν μία πολύ περίπλοκη σχέση, γιατί εκείνη είναι ένα κορίτσι και εγώ ένα αγόρι, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, προσπαθώντας να ξεκαθαρίσουμε το ναυάγιο του παρελθόντος», δηλώνει on camera ο Robbie.

«Η σχέση μας ξεκίνησε όταν βρισκόμουν στους ΑΑ. Σου λένε να μην ξεκινήσεις μία σχέση τον πρώτο σου χρόνο και το καταλαβαίνω, δε μπορείς να φροντίσεις ούτε έναν κάκτο, πόσω μάλλον έναν άλλον άνθρωπο. Έβρισκα όμως την παρέα της πολύ, πολύ αβίαστη, υπήρχε μία ανεμελιά. Τα πηγαίναμε εξαιρετικά καλά. Ήταν διασκεδαστικό. Και ήμασταν μία ομάδα που μοιραζόταν μία μαγική στιγμή, σε ένα μαγικό μέρος», περιγράφει ο Rob.

Μάλιστα, ο Βρετανός star απαντά με κάθε ειλικρίνεια πως φαίνεται και είναι ευτυχισμένος στα πλάνα που του δείχνει ο σκηνοθέτης Joe Pearlman και δη, σε όλα τα πλάνα, τη στιγμή που οι θεατές παρακολουθούν τη ζωή και την καριέρα του από το 1990 μέχρι το 2000, οπότε και έγραψε το «Eternity» για την Geri.

Το άδοξο τέλος αυτής της σχέσης ήρθε όταν ο Robbie, υποκύπτοντας στην παράνοια των καταχρήσεων, πείστηκε πως η Geri είχε δημιουργήσει ένα ολόκληρο θέατρο με παπαράτσι, κάτι που τώρα πλέον καταλαβαίνει ότι ήταν ξεκάθαρα δική του παρανόηση μιας που εκείνη δε θα μπορούσε ποτέ να στήσει μία τόσο βαθιά ανεπιθύμητη παραβίαση των στιγμών τους.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker