kiss-logo
Now playingTEARDROPS HELENA PAPARIZOU
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Νέα περιοδεία για τους Red Hot Chili Peppers

Το συγκρότημα που θα εμφανιστεί στα διάσημα φεστιβάλ Reading και Leeds, ανακοίνωσε την επερχόμενη περιοδεία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το συγκρότημα που θα εμφανιστεί σε θέση headliner στα διάσημα φεστιβάλ Reading και Leeds, ανακοίνωσε πρόσφατα τις πρώτες πόλεις που θα περιληφθούν στην επερχόμενη περιοδεία του στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι Red Hot Chili Peppers που έχουν βραβευτεί με Grammy Award και κατέχουν μια εξέχουσα θέση στο Rock and Roll Hall of Fame, εμφανίστηκαν στη διάρκεια του καλοκαιριού σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ροκ μουσικής, όπως είναι το Lollapalooza στο Σικάγο, το T In The Park στη Σκωτία και το Fuji Rock που πραγματοποιείται στην Ιαπωνία.

Το συγκρότημα από το Λος Άντζελες προγραμματίζει τη νέα του περιοδεία που θα ξεκινήσει αυτό το Δεκέμβριο προς υποστήριξη του ενδέκατου στούντιο άλμπουμ με τίτλο The Getaway που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική Warner Bros.

Η νέα κυκλοφορία που φέρει την υπογραφή του Αμερικανού παραγωγού Danger Mouse, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των chart σε δέκα χώρες της Ευρώπης.

Την εμφάνιση του συγκροτήματος του Anthony Kiedis στη διάρκεια της επερχόμενης περιοδείας θα ανοίγουν οι εκπρόσωποι της Japanese-pop μουσικής, Babymetal.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις επερχόμενες συναυλίες ξεκινά από τις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ οι πρώτες ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί περιλαμβάνουν τους εξής σταθμούς:

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, Λονδίνο The O2
Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, Λονδίνο The O2
Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, Γλασκόβη, The SSE Hydro
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, Μπέρμιγχαμ, Genting Arena
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, Μπέρμιγχαμ, Genting Arena
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, Μάντσεστερ, Arena
Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, Μάντσεστερ, Arena.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker