kiss-logo
Now playingOOPS!... I DID IT AGAIN BRITNEY SPEARS
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Kim Kardashian: Απέκτησε το δικό της Spice Girls παρατσούκλι

Την απόφαση πήρε η Ginger Spice, Geri Halliwell-Horner
Text Size:
  • A
  • A
  • A

kim.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Όπως κάθε άτομο που έζησε και βίωσε τη χρυσή εποχή των ‘90s στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, έτσι και η Kim Kardashian έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδούλα της για τις Spice Girls.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του reality show των Kardashian/Jenner, η Kim αποκάλυψε πως είχε πάει ντυμένη ως Victoria σε ένα talent show του σχολείου της.

«Η Victoria, ήμουν η Posh φυσικά», δήλωσε η Kim απαντώντας στην ερώτηση σε ποιο Spice Girl είχε μεταμορφωθεί παλαιότερα και μάλιστα, αποκάλυψε πως κάποτε η Mel C της είχε προτείνει να πάρει τη θέση της Victoria στην επόμενη φορά που το θρυλικό γυναικείο συγκρότημα θα βγει σε περιοδεία.

Πάντως, σε συνέντευξη που έδωσε η Geri Halliwell-Horner στο E! News τις προηγούμενες ημέρες, φρόντισε να δώσει ένα ξεχωριστό «παρατσούκλι» στην ιδρύτρια των SKIMS.

«Της αξίζει κάτι πολύ καλό. Της αξίζει κάνει σαν το Εσωτερικής Δύναμης Spice. Νομίζω είναι η Smart Spice. Είναι έξυπνη. Είναι εξαιρετικό ότι είναι όμορφη εμφανισιακά, όμως είναι επίσης όμορφη με ένα βιβλίο στην τσέπη της. Το αγαπώ αυτό. Όλοι μπορούμε να είμαστε πολλά ταυτόχρονα. Είναι καλό για εκείνη».

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker