kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Britney Spears: Κατακόρυφη αύξηση streams μετά το «The Woman In Me»

Η επιτυχία του βιβλίου έφερε και ανανέωση στον μουσικό κατάλογο της Brit
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από ABC News
By
KISS 929

Αύξηση streams σε όλο τον μουσικό κατάλογο της Britney Spears σημειώθηκε, ύστερα από την κυκλοφορία του «The Woman In Me» και μάλιστα, σε επίπεδο της τάξης του 21%.

Τα απομνημονεύματα της Brit κυκλοφόρησαν επίσημα την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και με το audiobook να έχει γίνει ήδη viral και τις πωλήσεις να σημειώνουν νέα ρεκόρ για αυτοβιογραφία celebrity, η μουσική της Britney κάνει comeback.

Ο μουσικός της κατάλογος, με όλα της τα τραγούδια μέχρι σήμερα, είδε αύξηση του 21% στα streams, συγκεντρώνοντας 7.1 εκατομμύρια streams την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, εκ των οποίων τα 4.7 εκατομμύρια σημειώθηκαν εντός Spotify.

Αξιοσημείωτο είναι δε, πως το album της Britney «In The Zone» σημείωσε (από μόνο του) 1 εκατ. streams, ενώ το single «Toxic» ήταν εκείνο που ως τραγούδι συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού.

Πάντως η Brit ευχαρίστησε τους fans μέσω του instagram της, δηλώνοντας πόσα σημαίνει για εκείνη η υποστήριξή τους μετά από μόλις μία ημέρα κυκλοφορίας «της πιο επιτυχημένης celebrity αυτοβιογραφίας στην ιστορία», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker