kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Taylor Swift: Ο μπαμπάς του Travis Kelce εντυπωσιασμένος μαζί της

Μόνο καλά λόγια έχει να πει ο μπαμπάς του συντρόφου της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

tay.jpg

φωτογραφία από cnn.com
By
KISS 929

Όσο να πεις, είναι σημαντικό να σε συμπαθούν οι γονείς του συντρόφου σου και αυτό σίγουρα ισχύει στην περίπτωση της Taylor Swift και του Travis Kelce, αφού ο μπαμπάς του NFL παίκτη μιλά με τα καλύτερα λόγια για το νέο αμόρε του γιου του, έχοντας ήδη παρακολουθήσει μερικούς αγώνες με την Tay.

«Θεωρώ πως είναι πολύ αυθεντική. Εμφανίζεται μπροστά σε τεράστιο κοινό κόσμου τα περισσότερα χρόνια της ζωής της και όμως, είναι τόσο προσγειωμένη», δήλωσε ο μπαμπάς Kelce.

«Πιστεύω ότι είναι δύο άνθρωποι πολύ, πολύ συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά τους και πιστεύω πως είναι υποστηρικτικοί ο ένας με τον άλλον, κάτι που είναι κλειδί. Είναι μία δύσκολη στιγμή και για τους δύο να βρίσκονται μέσα σε μία σχέση (με το πρόγραμμά τους). Εκείνη είναι στη μέση μίας γιγάντιας περιοδείας, εκείνος είναι χωμένος στη σεζόν του NFL. Τουλάχιστον, και οι δύο αντιμετωπίζουν την αφοσίωσή τους σε αυτό που κάνουν με πραγματική σοβαρότητα».

Μάλιστα, ο κύριος Ed Kelce αποκάλυψε πως το αγαπημένο του τραγούδι από την καριέρα της Taylor είναι (φυσικά) το «You Belong With Me».

SO CUTE!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker