kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

«…Baby One More Time»: 25 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού single

Η εορταστική ανάρτηση του Max Martin
Text Size:
  • A
  • A
  • A

brit.jpg

φωτογραφία από ABC News
By
KISS 929

Κι όμως, έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού single της Britney Spears, «…Baby One More Time», ενός single που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία της παγκόσμιας pop μουσικής βιομηχανίας, εκτοξεύοντας την Brit σε ένα τελείως διαφορετικό και πρωτόγνωρο επίπεδο stardom.

Ο παραγωγός του single, Max Martin γιόρτασε αυτή την επέτειο με μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο instagram του.

«Στις 23 Οκτωβρίου 1998 η Britney Spears κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single της, "…Baby One More Time", την κλασική ποπ επιτυχία που έγινε Νο.1 σε όποια χώρα κυκλοφόρησε και που ξεκίνησε την καριέρα της Britney ως παγκόσμιου ποπ ειδώλου», έγραψε ο Martin.

«Μετά από ακριβώς 25 χρόνια, έχουν πολλά ειπωθεί για αυτό το αριστούργημα που είναι το συγκεκριμένο τραγούδι – για τους καλλιτέχνες που θα μπορούσαν να το έχουν ηχογραφήσει, τους επίμαχους στίχους του, το iconic music video, τις πωλήσεις που έσπασαν ρεκόρ, το πόσο άλλαξε όλο το σκηνικό της ποπ μουσικής και όρισε μία καινούρια εποχή, και πολλά περισσότερα. Οπότε αυτή τη φορά, ήθελα να γιορτάσω το "…Baby One More Time" για αυτό ακριβώς που είναι, ένα αυθεντικό κομμάτι τέχνης και 3.30 λεπτά ηχητικής ευτυχίας».

Agreed!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker