kiss-logo
Now playingJUST HOLD ME MARIA MENA
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Madonna: «Είναι ένα θαύμα ότι βρίσκομαι εδώ»

Η star μιλά για την περιπέτεια υγείας το καλοκαίρι που μας πέρασε
Text Size:
  • A
  • A
  • A

madonna.jpeg

φωτογραφία από Cult MTL
By
KISS 929

Μία έντονη και δυνατή περιπέτεια υγείας αντιμετώπισε η Madonna το καλοκαίρι που μας πέρασε, καθώς επιβίωσε μίας κάκιστης βακτηριακής λοίμωξης, καταφέρνοντας μέχρι και να «στήσει» μια ολόκληρη νέα περιοδεία μετά από αυτή την εμπειρία.

Η Madonna τον Ιούνιο είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες σε ΜΕΘ, ενώ οι δικοί της άνθρωποι προετοιμάζονταν για το χειρότερο δυνατό σενάριο, με ημερομηνίες ζωντανών εμφανίσεων να αναβάλλονται χωρίς περαιτέρω update.

Για αυτές τις στιγμές μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες η ίδια κατά τη διάρκεια συναυλίας:

«Πριν από λιγότερο από τέσσερις μήνες, ήμουν στο νοσοκομείο, αναίσθητη και οι άνθρωποι σκέφτονταν πως δε θα την έβγαζα καθαρή. Είναι ένα γα**μένο θαύμα ότι βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή. Η μητέρα μου, ο Θεός να αναπαύει την ψυχή της, πρέπει να με προσέχει από εκεί ψηλά και να είπε ‘Κορίτσι μου, δεν είναι η ώρα σου ακόμα’», εξομολογήθηκε από τη σκηνή του O2 Arena στο Λονδίνο η Madonna.

«Είχα μία περίεργη σκέψη. Ξαφνικά είχα συμπόνια για τη μητέρα μου, όχι γιατί πέθανε, αλλά για το πόση μοναξιά πρέπει να αισθάνθηκε στο νοσοκομείο, ξέροντας πως δεν επρόκειτο να ζήσει. Και εμένα μου δόθηκε άλλη μία ευκαιρία, οπότε είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Πρέπει να σας πω ότι δεν αισθάνομαι πολύ καλά σε αυτή τη φάση, αλλά δε γίνεται να παραπονεθώ, γιατί είμαι ζωντανή. Ευτυχώς που είχα τα παιδιά μου και όλη τη δική σας αγάπη και υποστήριξη».

God bless the Queen!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker