kiss-logo
Now playingJUST HOLD ME MARIA MENA
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

«Cruel Summer»: Η Taylor Swift κυκλοφόρησε τη live version του single

Από την άκρως επιτυχημένη ταινία της «Eras Tour»
Text Size:
  • A
  • A
  • A

tay.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η κινηματογραφική εκδοχή της «Eras Tour» από την Taylor Swift, έχει ήδη σπάσει ρεκόρ εισπράξεων σε παγκόσμιο επίπεδο και με το «Cruel Summer» να αγγίζει και να ξεπερνά το 1 δις streams στο Spotify, η Tay αποφάσισε δύο πράγματα.

Πρώτον, να το χρησιμοποιήσει ως opening song στην περιοδεία της και δεύτερον, να το κυκλοφορήσει τώρα στη live version που ακούγεται και στην «Eras Tour» ταινία.

Έτσι, οι Swifties ξύπνησαν σήμερα με μία καινούρια έκπληξη να τους περιμένει, καθώς σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί ξανά και το «1989», αυτή τη φορά στο «Taylor’s Version» και έτσι, η Taylor συνεχίζει την κυριαρχία της!

«Πραγματικά σε τι εκπληκτικό πράγμα έχετε μεταμορφώσει το Eras Tour Concert Film. Παρακολουθώ τα βίντεό σας στις κινηματογραφικές αίθουσες, να χορεύετε και να χοροπηδάτε και να αντιγράφετε τη χορογραφία, να δημιουργείτε inside jokes, να κάνετε ξόρκια, να αρραβωνιάζεστε και γενικά, να δημιουργείτε ακριβώς το είδος του χαρούμενου χάους για το οποίο είμαστε γνωστοί», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της στο instagram η Tay.

«Ένα από τα πιο αγαπημένα μου που έχετε κάνει είναι όταν σαπορτάρατε ΤΟΣΟ πολύ το ‘Cruel Summer’, που κατέληξα να ‘ανοίγω’ με αυτό την Eras Tour. Για να θυμηθούμε τα παλιά, σας δίνω το live audio από την περιοδεία, ώστε να μπορούμε όλοι να το ουρλιάζουμε στην άνεση των σπιτιών και των αυτοκινήτων μας».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker