kiss-logo
Now playing(YOU DRIVE ME) CRAZY BRITNEY SPEARS
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Kelly Clarkson: Τι την οδήγησε να εγκαταλείψει το «The Voice»

Όσα μοιράζεται η star λίγο πριν τη νέα της τηλεοπτική πρεμιέρα
Text Size:
  • A
  • A
  • A

kelly.jpg

φωτογραφία από cnn.com
By
KISS 929

Η Kelly Clarkson προετοιμάζει την πρεμιέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν και ενώ όλα κυλάνε πυρετωδώς backstage, η ίδια εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό show του Seth Meyers εντυπωσιάζοντας απάντες με την ανανεωμένη εμφάνισή της.

Η Kelly παρουσιάστηκε on air με all-black dress και blazer, αποκαλύπτοντας την ανανεωμένη εμφάνισή της και τη διαφορετική σιλουέτα της, κάτι που κέρδισε αμέτρητα όμορφα σχόλια υποστήριξης και θαυμασμού στα social media, με τους fans της αγαπημένης τραγουδίστριας να χαίρονται που τη βλέπουν ευτυχισμένη και υγιή, ύστερα από την περιπέτεια του διαζυγίου της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Kelly αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το αμερικανικό «The Voice», αλλά και το Los Angeles ταυτόχρονα.

«Θα είμαι πολύ ειλικρινής: σκεφτόμουν πως είχα πάρει μία απαίσια απόφαση. Ήξερα ότι χρειαζόμουν μία καινούρια αρχή και δε μπορούσα να βρίσκομαι στο Los Angeles. Ήθελα πολύ να είμαι στη Montana, όμως δε μπορείς να κάνεις ένα show από εκεί. Οπότε σκέφτηκα ‘η μόνη άλλη επιλογή είναι κατά πάσα πιθανότητα η Νέα Υόρκη’», δήλωσε η Kelly για τη μετακόμιση στο Μεγάλο Μήλο.

«Με απόλυτη ειλικρίνεια, πολλές φορές έβαζα ένα ψεύτικο χαμόγελο (στο ‘The Voice’), ενώ περνούσα πολλές ταραχές στην προσωπική μου ζωή. Έμαθα πολλά για το τι μπορώ να διαχειριστώ και επίσης, τι δε θα έπρεπε να διαχειρίζομαι. Οπότε πήρα την απόφαση να πω ‘αντίο’ στο ‘The Voice’ και να κάνω αυτή τη μεγάλη μετακόμιση».

FYI, η Kelly υπήρξε κριτής στο γνωστό και επιτυχημένο talent show για τις σεζόν 14 έως 21, κάνοντας μία γρήγορη επιστροφή στη σεζόν 23, προτού αποχωρήσει οριστικά.

«Αγαπώ αυτή την οικογένεια, όμως αισθανόμουν πως παλεύω και δε μπορώ πλέον να χαμογελάσω, δεν ένιωθα ότι μπορώ να χαμογελάσω».

Good for her!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker