kiss-logo
Now playingTHE BEST TINA TURNER
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Britney Spears: Η αποκάλυψη-βόμβα για τη σχέση με τον Justin Timberlake

Η Britney εξιστορεί τη δική της πλευρά των πραγμάτων
Text Size:
  • A
  • A
  • A

brit.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μέσα από τα απομνημονεύματά της που αναμένεται σε λίγες ημέρες να κυκλοφορήσουν και επίσημα, η Britney Spears κάνει ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και μεταξύ άλλων, αναφέρεται στη σχέση της με τον Justin Timberlake, αποκαλύπτοντας πως είχε φτάσει στο σημείο να τερματίσει εγκυμοσύνη που ήταν ανεπιθύμητη από τον pop star.

FYI, οι δυο τους είχαν αρχίσει να περνάνε χρόνο μαζί όταν εκείνη ήταν 17 και ο JT 18, έχοντας γνωριστεί ήδη από τα χρόνια τους στο «Mickey Mouse Club» και αποτελώντας αμφότεροι, τα δυνατά χαρτιά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας κατά τα late ‘90s και early ‘00s.

«Ήταν έκπληξη (η εγκυμοσύνη), όμως για μένα δεν ήταν μια τραγωδία. Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα θεωρούσα ότι θα αποκτούσαμε οικογένεια μία μέρα. Απλά θα ερχόταν πολύ πιο σύντομα από αυτό που περίμενα», δήλωσε η Brit.

«Εάν ήταν καθαρά δική μου απόφαση, δε θα είχα κάνει ποτέ έκτρωση. Όμως ο Justin ήταν τόσο σίγουρος πως δεν ήθελε να γίνει πατέρας. Μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα επώδυνα πράγματα που έχω περάσει στη ζωή μου».

Η Britney στο βιβλίο της «The Woman In Me» μιλά περισσότερο και για την κηδεμονία από την οικογένειά της και περισσότερο τον πατέρα της.

«Έγινα ένα ρομπότ. Και όχι απλά ένα ρομπότ, αλλά ένα παιδί-ρομπότ. Μου φέρονταν όλοι έτσι που έχανα κομμάτια των στοιχείων που με έκαναν να αισθάνομαι ο εαυτός μου. Η κηδεμονία με απογύμνωσε από τη γυναικεία μου φύση, με έκανε ένα παιδί. Ήμουν περισσότερο ένας οργανισμός παρά ένας άνθρωπος πάνω σε μία σκηνή. Πάντα ένιωθα τη μουσική στο σώμα μου και αυτό μου το είχαν κλέψει».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker