kiss-logo
Now playingFAIRYTALE GONE BAD SUNRISE AVENUE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Christina Aguilera: Σπάνιο στιγμιότυπο με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Rutler

Λίγο πριν την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel
Text Size:
  • A
  • A
  • A

chris.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η αξεπέραστη diva της pop μουσικής βιομηχανίας, Christina Aguilera, έκανε την εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel, θέλοντας να προμοτάρει και τις καινούριες ζωντανές εμφανίσεις της στο Las Vegas, προσφέροντας ταυτόχρονα όμως, σπάνια στιγμιότυπα με τον αρραβωνιαστικό της, Matthew Rutler.

Η Xtina κι ο Matthew δεν είναι από εκείνα τα ζευγάρια που θα δεις παντού στα πρωτοσέλιδα των gossip περιοδικών, οπότε είναι πολύ γλυκό να βλέπουμε πως είναι δίπλα της και τη στηρίζει σε κάθε βήμα, ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Christina αποκάλυψε εάν θα ήθελε ή όχι να εμφανίζεται το όνομά της στα απομνημονεύματα της Britney Spears.

Όταν ο Jimmy Kimmel τη ρώτησε εάν υπάρχει στο βιβλίο ένα κεφάλαιο για την ίδια, εκείνη απάντησε πως δεν έχει απολύτως καμία ιδέα.

«Δε ξέρω εάν θα ήθελα να γίνεται αναφορά σε μένα. Εννοώ, ελπίζω πως όλα είναι καλά στη ζωή της και είναι όλα όμορφα. Νομίζω ότι πρέπει να γιορτάζουμε το μέλλον», δήλωσε η Christina και όταν ο Jimmy την πίεσε λίγο περισσότερο για μία λιγότερη διπλωματική απάντηση, εκείνη κατάφερε να αποφύγει τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

Smart girl!

Φωτογραφία: Us Weekly

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker