kiss-logo
Now playingALL OF ME (TIESTO REMIX) JOHN LEGEND
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Ariana Grande: Η πρώτη εμφάνιση μετά το διαζύγιό της

Η Ari βρέθηκε στην παράσταση του αδερφού της
Text Size:
  • A
  • A
  • A

ari.jpg

φωτογραφία από papers.co
By
KISS 929

Μετά από όλο τον ντόρο του διαζυγίου της, της καινούριας σχέσης και όλο το drama με την πρώην σύζυγο του νυν συντρόφου της, η Ariana Grande εθεάθη ξανά, out and about, προκειμένου να υποστηρίξει το νέο βήμα του αδερφού της.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός της Ari, Frankie πρωταγωνιστεί σε μία νέα θεατρική παραγωγή του «The Rocky Horror Show» και στο πλευρό του βρέθηκε η γνωστή star, προκειμένου έμπρακτα να δείξει την υποστήριξή της.

Η Ariana πόζαρε backstage για μερικές φωτογραφίες με το πρωταγωνιστικό cast, φορώντας ένα baseball καπέλο, μία τζιν φούστα και κρατώντας το outfit σε μάλλον casual επίπεδα, με τα χαρακτηριστικά πλέον ανοιχτόξανθα μαλλιά της και το ανάλαφρο μακιγιάζ.

Σε άλλα νέα, η Ariana φαίνεται να συζεί κιόλας με τον νέο της σύντροφο, Ethan Slater, ενώ πηγές αναφέρουν πως «θεωρεί ότι εκείνος είναι απίστευτα ταλαντούχος, της αρέσει που έχουν τόσα κοινά σημεία συνεννόησης και το γεγονός πως την προκαλεί καλλιτεχνικά. Ο Ethan θέλει το καλύτερο για την Ari και για τους δύο τους σαν ζευγάρι. Υποστηρίζουν και ανεβάζουν ο ένας τον άλλον».

Φωτογραφία: Cosmopolitan

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker