kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Timothee Chalamet: Θέλει ιδιωτικότητα μετά την αποκάλυψη της σχέσης με την Kylie Jenner

Τι δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός σε νέα συνέντευξη
Text Size:
  • A
  • A
  • A

tim.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Μιας που σε λίγο καιρό θα τον παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη ως Willy Wonka, ο Timothee Chalamet έδωσε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό GQ, μιλώντας – μεταξύ άλλων – και για την προσωπική του ζωή, που έχει πάρει διαφορετικές διαστάσεις από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το romance με την Kylie Jenner.

Και όπως όλα δείχνουν, ο αγαπημένος ηθοποιός μάλλον θέλει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από την υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που πολλοί μπορεί και να μην καταλαβαίνουν.

«Μερικές φορές, οι άνθρωποι είναι απίστευτα μπερδεμένοι όταν τους λες πως προσπαθείς για μία ιδιωτική ζωή», αναφέρει στη συνέντευξη ο Chalamet, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα πως είναι λογικό να υπάρχει μία «ανάγκη» από τους fans να μαθαίνουν περισσότερα για την προσωπική του ζωή.

«Δε γίνεται να μην πω πως αυτά τα πράγματα μετράνε. Γιατί πολύ απλά το έντονο fandom είναι αυτό που με οδήγησε εδώ που είμαι».

Πάντως, μέχρι στιγμής όντως ο Timothee και η Kylie έχουν κρατήσει σχετικά πριβέ τη σχέση τους, ενώ πηγές από το κοντινό τους περιβάλλον δηλώνουν πως η σύνδεσή τους γίνεται όλο και πιο ισχυρή όσο περισσότερο περνά ο καιρός.

We love that!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker