kiss-logo
Now playingBECAUSE OF YOU KELLY CLARKSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Cher: Αρνείται κατηγορηματικά ότι σχεδίαζε την απαγωγή του γιου της

Τι απαντά η star σε όλες αυτές τις φήμες των τελευταίων ημερών
Text Size:
  • A
  • A
  • A

cher.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Cher έρχεται ξανά στο προσκήνιο με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τις τελευταίες εβδομάδες, όχι μόνο για το πρώτο χριστουγεννιάτικο album της καριέρας της που κυκλοφορεί στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά και με όλες αυτές τις φήμες πως σχεδίαζε την απαγωγή του γιου της.

Ένα σενάριο που ακούγεται μάλλον εξωφρενικό και χωρίς να βγάζει κάποιο νόημα.

Μιλώντας στο περιοδικό People, απάντησε στα ρεπορτάζ που την ήθελαν να σχεδιάζει την απαγωγή του Elijah Blue Allman, αρνούμενη προφανώς τα πάντα!

«Αυτή η φήμη δεν ισχύει», δήλωσε η Cher. «Είμαι μητέρα. Αυτή είναι η δουλειά μου – με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να βοηθάω τα παιδιά μου. Κάνεις τα πάντα για τα παιδιά σου. Όποτε μπορείς να τα βοηθήσεις, απλά το κάνεις, επειδή αυτό σημαίνει να είσαι μητέρα. Αλλά είναι χαρά, ακόμα και με πόνο».

Μάλιστα, η ίδια ξεκαθάρισε πως το εν λόγω περιστατικό που περιγράφηκε από την πρώην σύζυγο του Allman, αφορούσε στα θέματα εξαρτήσεων του γιου της, καθώς η King είχε αναφέρει πως η Cher είχε προσλάβει 4 άνδρες να απαγάγουν τον γιο της από ένα ξενοδοχείο που είχαν κλειστεί οι δυο τους, ενώ το ζευγάρι προσπαθούσε να λύσει τα θέματα στον γάμο του.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker